mandag den 22. november 2010

Sød mus - skidt mønster


Denne mus er blevet til med lidt møje og besvær. Mønstret er fra "Fastelavn er mit navn" (Ingelise) og ikke lige et af de mest brugervenlige, jeg har prøvet. Dragten har nogle søde finesser og er fint vamset i hættekanten, halen og ørerne, men jeg synes, der mangler nogle forklaringer til de forskellige teknikker, man skal bruge. Jeg har blandt andet klippet forkert et par gange, og musens hale var umulig at vende efter sammensyning, som de foreslår i vejldningen.

Sidst, men ikke mindst, så mangler jeg, at der gøres mere ud af den sidste finish - f.x. er der ingen belægning ved slidsen i halsåbningen, og det gør syningerne ved hætten og halsåbningen synlige...det virker da lidt fjollet, hvis du spør' mig...hrmpf!

Dragten er en gave til kusine Frida...

6 kommentarer:

Eva sagde ...

Den er blevet vældig fin. Mon ikke Frida bliver henrykt?

Helle sagde ...

men den ser sød ud så noget er gået godt :)

Lone sagde ...

Eva - Ja, den er blevet rigtig fin. Frida så rigtig sød ud i den...der skete lidt meget den dag, hun fik den, men forhåbeningen er, at det bliver sådan en dragt, der kommer til at give nogle gode timers leg. Der var også lidt plads at vokse i...

Belladotte - Ja, sød trods alt. Jeg kan bare rigtig godt li' at tingene er i orden. Sådan en synlig sammensyning er "støj på linien", men jeg har gjort mit bedste for at abstrahere fra det ;o)

mette sagde ...

Hold da op hvor er den fin! Stort arbejde - en dejlig gave.
-Mette

Unknown sagde ...

Det har været helt nostalgisk at læse dit indlæg her. Denne dragt lavede jeg til Claras (nu 8 år) første fastelavn i dagplejen. Jeg fik besked på at der var fastelavn eftermiddagen før det skulle være, så det var med tungen ud af halsen jeg nåede det :o) Men skidt med det, den lyserøde sløjfe blev skiftet ud med en blå så den klarede 2 fastelavnsfester mere til de 2 små brødre, inden den efter længere tid i udklædningskurven blev smidt ud. Jeg kan dog stadig se dem alle 3 i denne super-søde dragt.
Den er du sluppet super godt af sted med, den er så fin, mon ikke også modtageren bliver glad.... her i huset har den så absolut gjort lykke :o)

Lone sagde ...

Mette - Ja, den blev lidt et stort arbejde, fordi der var nogle faldgruber i mønstret. Men fin blev den ;o)

Demselv - Ej, hvor skægt...og så 8 år siden. Det er lidt fedt, at dine unger har fået så megen glæde af en ting, du selv har lavet. Jeg satser også på at kusine Frida finder dragten frem masser af gange i løbet af de næste år. Der var heldigvis også lidt plads til at vokse i den...

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)