tirsdag den 4. oktober 2011

Knappenåle i ny indpakning

Mit syrum har meget høj status herhjemme. Der er jo SÅ mange spændende ting at pille i. Nålepuden her er ingen undtagelse - og så med spritnye knappenåle. Inspirationen har jeg fra Rice.


7 kommentarer:

Helle Jescika sagde ...

kender godt det med at syrummet og især bordet drager... Jeg har lavet en lille kurv med små stofrester i, så kan Amalie bare klippe og sy sammen alt det hun vil når jeg er der.

Julie sagde ...

He he nålepuden er også i høj kurs herhjemme ;0)

Unknown sagde ...

Ja, det ser ud til at være en rigtig sjov leg. Hjemme hos os har jeg også problemmer med at holde små fingere ude af mit arbejdsværelse :-)

Knhobby sagde ...

Små fingre skal da heller ikke holdes ude, de skal da være med. Det er jo det der give store kreative unger - tror jeg ihvertilfælde på ;)

Lone sagde ...

HelleJescika - Det var da en super idé. Jeg overvejer pt., hvordan mit syrum kan blive lidt mere børnevenligt. Sådan en kurv bliver jeg vist nødt til at lave.

Julie - :o)

Camilla - Ja, det har en mystisk dragende tiltrækningskraft ;o)

Knhobby - Jeg kunne ikke være mere enig ;o)

BeaSilkeDesign sagde ...

Ja jeg kender det... Min nålepude har været så spændende at den er pist væk;-)(det må være Silkemarie på 3 år)... Men jeg er så heldig at min anden datter er så stor nu(9 år), at hun har fået håndarbejde i skolen så nu sidder vi og sy sammen... Det er så hyggeligt;-))
Kh Lene

Lone sagde ...

Bea - Jeg glæder mig også helt vildt til mine børn bliver gamle nok til det. Det må være SÅ hyggeligt.

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)