søndag den 5. august 2012

Pip pip...

Et lille pip herfra. Jeg er her endnu, men har ikke rigtig fundet rytmen igen efter min travle periode i juni. En tiltrængt pause måske?

Det har været dejligt at holde ferie og komme HELT ned i gear. Også tiltrængt. Jeg har en tendens til at ha' rigtig mange bolde i luften - hele tiden. Det har jeg ikke haft, mens vi har holdt ferie, og det har været godt at slappe af uden alt for mange ventende projekter. 

Forude venter en travl periode med nyt job og forberedelser til Kunsthåndværkermarkedet på Huset i september. Spændende - begge dele.

Nedenunder...glade unger ♥ - på Mols, i Vorupør og Skagen


På legepladsen i Ree Park


Molen i Vorupør

Mmm - Paradis


Skattejagt på strandenSkagen

Feriens højdepunkt - for Oskar i hvert fald :o)


4 kommentarer:

mordorte sagde ...

Dejlig med en sommerferie til at samle kræfter til efterårets projekter

Josefine sagde ...

Dejlige billeder, godt du har kunnet slappe af. Glæder mig til at høre om dit nye job, og alt det andet du snart skal til, de bedste afslapningshilsner.

Kirsten sagde ...

Det er nogle rigtig fine billeder. Hvilket kamera bruger du?

Lone sagde ...

Dorte - Ja, dejligt. Og helt sikkert også vigtigt for krop og sjæl.

Josefine - tak, min ven. Ja, det bli'r spændende med alt det nye. Når jeg er kommet godt i gang og er ovre kunsthåndværkermarkedet, så kommer jeg ned og ser lillebror.

Kirsten - tak skal du ha'. Det er et compact camera fra Canon. Modellen hedder Ixus 750. Det er lidt gammelt efterhånden. Der findes helt sikkert en ny og bedre version af det.

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)