mandag den 12. august 2013

Et forsigtigt pip...

Det er vel næsten 10 måneder siden, jeg sidst skrev et blogindlæg og det er med en vis portion ydmyghed, at jeg begiver mig ud i at skrive.
 
Kort fortalt var det et jobskifte, der sendte bloggen på en ufrivillig pause. Et job, jeg havde drømt om i mange år, men som viste sig at have et skidt arbejdsmiljø. Overskuddet forsvandt - ligeså gjorde kreativiteten. Fuldstændig faktisk - og også lysten til at dele de småting, jeg trods alt fik lavet til ungerne. Jeg forlod mit nye job efter 5 måneder og vendte i januar tilbage til min gamle arbejdsplads. Det var uden tvivl den helt rigtige beslutning, men meget mod min forventning udeblev lysten til det kreative, selvom overskuddet vendte tilbage.
 
MEN, nu er det som om, der er ved at ske noget. Hvad det helt præcist er, der har gjort forskellen, ved jeg ikke, men i løbet af de sidste par måneder er jeg lige så stille kommet i gang med at sy og har også fået lavet lidt smykker. 
 
Bloggen har været et ømt punkt, og jeg har flere gange overvejet, om jeg bare skulle slette den fordi det virkede uoverkommeligt at gå i gang efter så lang tid. MEN jeg kan mærke, at jeg er begyndt at savne at dele mine kreaprojekter, og nu føler jeg virkelig at lysten er ved at vende tilbage. Det har været længe ventet og er forhåbentlig kommet for at blive.
 
Hvis du læste med så langt...så tak og på gensyn.

12 kommentarer:

Frk. TingelTangel sagde ...

Med fare for at begive mig ud i en aaaalt for lang smøre vil jeg blot sige følgende: Velkommen tilbage - jeg er her stadig :-)
KH. Louise

Balles Bazaar sagde ...

Velkommen tilbage. Med så store forandringer og blegnede forventninger der har taget enfor stor portion af din energi, kan jeg godt forstå der ikke var kræfter til hverken blog eller krea. Dejligt at høre at du er ved st være på benene igen.

Mama-T sagde ...

Jeg er her stadig. Godt du ikke blev i det dårlige arbejdsmiljø... det er yderst usundt at være i. Jeg har selv prøvet det :/
Kram T

Eva sagde ...

Velkommen tilbage.

Joan sagde ...

Velkommen tilbage. Godt at høre at du er ved at have overskuddet igen. Der behøver ikke at være et hav af indlæg, men for mit eget vedkommende handler bloggen også om en forpligtigelse til at give plads til mig selv...

Camilla sagde ...

Velkommen tilbage!

Retro-Couture sagde ...

velkommen tilbage :-) Dejligt du har fået mere overskud igen.

Lone sagde ...

Tak, Viola. Ja, det er skønt :o)

Lone sagde ...

Frk. Tingeltangel - Din korte 'smøre' er yderst velkommen. Herligt, at du hænger på efter al den tid.

Balles Bazaar - Ja, det har helt sikkert tæret på kræfterne, og det er skønt at skuden er ved at vende.

Mama-T - Det er jeg også super glad for. Det var den helt rigtige beslutning.

Tak, Eva :o)

Tak, Joan. Ja, det er en skøn følelse og helt sikkert vigtigt at prioritere 'mig-tid'.

Tak, Camilla :o)


Josefine sagde ...

Jeg er her så meget stadig. Dejligt at se lidt fra dig igen.

Tanja's Verden sagde ...

Velkommen tilbage :)

Lone sagde ...

Tak Tanja :o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)