tirsdag den 15. december 2009

En engel så dagens lys

Jeg har fået en datter, der på mærkværdig vis formår at finde selv de mindste mærker på legetøj - vaskeanvisningen er næsten mere interessant end selve stoflegetøjet. Det er lidt skægt. Det har inspireret mig til at lave denne lille englebamse til hende. Vingerne er foret med pladevat og cellofan (så den knitrer), og i en af fødderne er der en lille rangle. Hun er vældigt glad for at gumle på de mange mærker og ikke mindst på mit gamle sæsonkort til Zoologisk Have. Storebror på snart 3 har allerede bestilt en magen til, så måske ser endnu en engel dagens lys inden længe.







Mønstret på englebamsen har jeg i øvrigt fundet i bogen "Engleværkstedet" af Bettina Kofmann, hvis nogle skulle ha' fået lyst til selv at prøve kræfter med at sy en sådan fætter. Den var vældigt nem at lave, og et enkelt fif kan måske gøre det endnu nemmere for dig? Jeg var lidt doven og sprang over HiFix'en, da jeg skulle applikere ansigt, hænder og stjernen på forsiden af englen. Det har gjort, at syningen har givet sig og er blevet lidt rynket. Det betyder ikke det helt store, men jeg ville nok alligevel bruge HiFix, hvis jeg skulle lave en til.



5 kommentarer:

Unknown sagde ...

den er bare fin.. kanon kær faktisk.. :-) Bliver helt glad bare at se på den.

Lone sagde ...

Håber den har samme effekt på datteren, som den har på dig ;o) Hun er indtil videre rigtig optaget af den - hvilket jo også var forhåbningen.

Trine (groovy baby) sagde ...

Hvor er den bare skøn, den engel..

kh

Unknown sagde ...

Hej Frøken Fiil

Fra en Aalborg pige til en anden.. Fik jo lige lyst til at se din blog. Har nu tilmeldt mig..
Denne engel er da helt fantastisk..
godt fundet på..
Glæder mig til at se mere fra dig...

Lone

Lone sagde ...

Hej Groovymama og Lone

Tak for de søde ord. Englen er altså også bare blevet et hit her i huset.

Kh. Lone

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)