tirsdag den 8. juni 2010

Bleposen

Jeg render nærmest konstant rundt med mine hæklegrejer på mig. Tænk, hvis chancen skulle byde sig, og der liiige blev tid til at hækle et æg eller en æblebåd - i bilen, på lærerværelset eller som i dag - i toget? Lige i tiden ligger sagerne i en af de dér billige affaldsposer - dem med 3 ruller for 9 kr. Her i huset bliver de brugt til bleer.


Posen er lige nu fyldt med bl.a. gaver, potentielle Give Away-emner og hyggeprojekter. Den fungerer egentlig fint, men den er da HÅBLØST utjekket at rende rundt med. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at kunne skifte den ud med en smuk pose a la denne her, som jeg har byttet mig til hos Mette. Den kan i øvrigt også vindes i hendes Give Away.

Apropos Give Away - tak for alle Jeres søde kommentarer til mit forrige indlæg ;o) Det luner, det luner - helt ud i tåspidserne.

10 kommentarer:

PynteMynthe og Mor sagde ...

Fantastiske hæklerier - bruger du en opskrift? (som du evt deler ud af) jeg er lige startet med at hækle og er endnu kun kommet til en blomst, men mon ikke jeg kunne klare et spejleæg?
- Herhjemme bruger vi dem også til bleposer:)

Lise sagde ...

Er sørme lidt vilde med dine hæklerier.. Må man spørge om du har en opskrift fra en bog man kan låne på biblioteket, eller er det ud af hovedet...

Darling L sagde ...

Fantastisk spændende ser din blepose ud :-)
Kh Louise

Unknown sagde ...

Det er det indre og ikke det ydre der har betydning :) Når det så er sagt ville Mettes skønne pose klæ dig godt.

Mette Bossow sagde ...

Hej Lone

Jeg klipper og klipper og syr og syr, for det der syn er da ikke til at holde ud ;)
Selvom Laura selvfølgelig har ret i at det er det indre der tæller, og det er jo super skønt, du er bare så sej med hæklenålen!!

Kh Mette

små hverdagssysler sagde ...

Hej
Hvor ser det lækkert ud. Har det som dig - hækler og hækler - nævnte en dag for mine kolleger at jeg gør i den slags - det synes de er underligt. En ting er at hækle tørklæder men legemad - måske skal jeg tage hele repetoiret med en dag.
Er i gang med kagestykket fra tasty crochet - det gik helt fint lige indtil jeg manglede et overstykke til kagen - vupti var så ikke helt med på det engelske - men jeg har fundet misseren. En ommer....
God aften

Lone sagde ...

PynteMynthe og mor - Tak tak ;o) Jeg følger oftest en opskrift og deler gerne ud af dem. Du kan evt. kigge igennem mine indlæg under etiketten "Skønne hæklede sager" og "Bøger for kreative sjæle" - her er links til opskrifterne på de ting, jeg har lavet og også et link til bogen "Tasty crochet", som indeholder lutter opskrifter på hæklet legemad (bl.a. de hæklede spejlæg).

Lise - 1000 tak skal du ha' ;o) Jeg finder opskrifter rundt omkring på nettet og har købt en enkelt hæklebog på amazon.co.uk. Prøv at læse kommentaren til PynteMynthe og mor - så skulle der være lidt at gå i gang med ;o)

Louise - Mange tak skal du ha' ;o)Ja, der er masser af projekter i den i hvert fald. Men de trænger til en ny indpakning, synes jeg ;o)

Laura - Nårh ja, sådan har jeg slet ikke tænkt på det. Men selvfølgelig, du har ganske ret. Dog glæder jeg mig til at ryste det lidt kiksede bleposeimage af mig - selvom om nogle gange føler mig sådan lidt hækle-geekish ;o)

Mette - årh, DET er jeg bare så glad for at høre. Det bliver bare SÅ godt med endnu en tro følgesvend ;o)

Små hverdagssyslerier - Tak tak! Ja, tag endelig alle sagerne med på job. Jeg er sikker på, at dine kolleger vil synes rigtig godt om dine hæklerier. Jeg render jo rundt med mine sager hele tiden og hvorend de kommer frem, synes folk de er rigtig fine. Herhjemme møder jeg mest hovedrysten, når den står på hæklede popcorn og lakridskonfekt - DET er der altså bare INGEN forståelse for ;o)

Held og lykke med at få kagestykket til at blive som det skal være næste gang - jeg har ikke selv prøvet kagen endnu.

Anonym sagde ...

Ja...bleposer findes åbenbart med lidt forskelligt indhold - noget mere interessant end andet (siger moren til en lillepige med diarré på 4.dagen - herligt :/ )
Fine sager i din... ;)

Lone sagde ...

Søslerier - uha, det lyder ikke rart. Håber hun snart er ovenpå igen. Tak ;o)

mymlen og my sagde ...

Hei Lone, tusen takk for hilsen på min blog. Det er alltid hyggelig å få en hilsen, spesielt fra Danmark. Du spurte om jeg var født i Ålborg, det jeg ikke. Det er min mor, hun var sykepleierske og kom til Norge i 1949, skulle være 3 mnd, men blev giftet og blev i Norge resten av sitt liv.
Jeg springer også rundt med hekleriene i en pose og benytter hver ledige stund.
Ha en fin kveld. Hilsen Mymlen og My.

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)