lørdag den 19. juni 2010

Mere hæklet legemad

Her er lidt af indmaden fra min nye stofpose.


Hæklerierne har jeg lavet i løbet af den sidste måned. Æggene er en gave - de andre ting er lavet på en god blanding af nysgerrighed, og fordi jeg ikke kan lade være.

Spejlæggene er fra bogen "Tasty Crochet" og opskriften på pæren, bananen og guleroden kan du finde her. Bananen bliver jeg nødt til at lave igen - jeg manglede den rigtige størrelse hæklenål, og den er blevet lidt for luftig i maskerne.

Den bette har været syg, siden sidste fredag, så nu vil jeg nyde min første aften i denne uge med at kigge ind til alle Jer blog-damer derude. Ha' en god aften.7 kommentarer:

Fru Melgaard sagde ...

Jeg er godt nok imponeret over dine evner ud i hækleriet. Det er så fint:).
Ha' en god dag!
Vh. Louise

annicken_j sagde ...

Nei nå må du gi deg, så stilig! Jeg regner med at mottaker av eggene vil bli strålende fornøyd, og imponert over dine ferdigheter :)

Helle Koed sagde ...

Intet mindre end GENIALT!!! :)) Jeg elsker at hækle pusseløjerlige ting - tror også en dag jeg vil begive mig ud i mad! MUMS :D Får jo helt lyst til spejlæg!

Tine sagde ...

De er bare så fine dine ting:)

Lena (By Warberg) sagde ...

Hold op hvor er du bare for sej med en hæklenål, gid det var mig :o)
God søndag.

Lone sagde ...

Fru Melgaard - TAK for de søde ord ;o) Også god dag til dig.

Annicken - Jo, mon ikke den lille pige bliver glad for æggene. Herhjemme hygger vi os med den hæklede legemad - især mig ;o)

Helle - Tak for de rosende ord. Du må i gang med den hæklede legemad. Det er rigtig sjovt at lave, og man ser resultater relativt hurtigt. Du kan finde masser af opskrifter på nettet - her på bloggen er der links til det meste af det, jeg har vist frem her på siden ;o)

Tine - TAK :o)

Lena - Tak skal du ha' ;o) Du kan være, du skal ha' et hæklekursus, hvis du gerne vil i gang med at hækle. Når først man kan de mest grundlæggende teknikker, så kan du hækle hvad som helst ;o) Det er bare at kaste sig ud i det.

Ditte sagde ...

De her er også super seje. Kan især godt lide pæren. Den har jo en helt perfekt pære-form.

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)