lørdag den 25. september 2010

Man bliver så forbandet klog...

Irriterende, men sandt - man bliver klog af skade. Jeg har nu hæklet 2 fine, små trøjer til Sofia. Vældigt fine, men begge for små, fordi jeg tænkte, at det nok ikke var nødvendigt at lave en hækleprøve først. Ja, så kan man lære det, kan man...og så kan man jo hækle en trøje til ;o/11 kommentarer:

Eva sagde ...

Det kan godt være, de er for små, men yndige det er de ihvertfald! Meget.

pif paf puf aka Lea. sagde ...

Har gjort præsic det samme! Dog kun med en vest (samme mønster som dine), som jeg som jeg aldrig har fået lavet færdig, da jeg fandt ud af at den var for lille. Øv øv! Men hvor er de fine! Skønne farver og knapper!

Mette bossow sagde ...

Hej Lone
Hvor er de fine!! så ærgerligt de er for små :( kan de ikke bruges til Sofias dukker så? Ellers har du da noget lækkert til gavekassen :o)
men ja man bliver så klog og så bander mig sig selv og sin 'det-går-nok-jeg-gør-bare-ligesådan-her-attitude' langt væk bagefter!
Kender det alt for godt :)
Kh Mette

Sandie sagde ...

Hvor er de fine - øv at de er for små!

Sandie sagde ...

Hvor små er for små forresten..?? ;)

Tine sagde ...

3. gang er lykkens gang, og med det gode råd fra garnbutikken, så er jeg helt sikker på den næste bliver helt perfekt:) Jeg har også fået en opfordring på endnu en vest til min kære niece, så jeg må nok også snart have gang i en lidt større nål. Hvilken størrelse nål bruger du nu?

God søndag fra Tine

Lone sagde ...

Eva - Tak...jeg synes også de er rigtig fine (trods størrelsen og irritationsmomentet i det hele ;o)

Pif Paf Puf - Ja, når sådan noget sker, kan det suge livet ud af enhver kreativ gnist ;o) Mit mønster er fra Ude og Hjemme - måske er det det samme, vi har brugt? Jeg synes bare mere det er en trøje end en vest ;o) Jeg bliver bare så skide stædig og tilpas irriteret, når sådan noget sker, så jeg har fået lavet én ny, der passer. Jeg lavede dog en hækleprøve og gik en halv størrelse op i hæklenål. Måske du også får mod på en til?

Mette - TAK...og ja, det er bare SÅ ærgerligt. Men, men nu er jeg så til gengæld også så godt inde i mønstret, at det her i 3. omgang går meget hurtigere med at hækle trøjen. Lidt godt er der da kommet ud af min bommert.

Jeg tror desværre trøjerne er for store til de dukker Sofia har nu, men måske en ny, stor dukke vil være på sin plads ;o/ God idé ;o)

Sandie - Jeg vil skyde på en størrelse 6 måneder, men jeg er lidt i tvivl. Havde tænkt på, at jeg skulle se, om jeg kunne finde en baby i passende størrelse, så jeg ku' finde ud af, hvor store de egentlig er. Så kunne jeg måske sælge dem eller bytte - det må jeg lige se på.

Tine - Ja, ordsproget kommer helt til sin ret i den her sammenhæng. Jeg er netop blevet færdig med den 3. trøje/vest her i sidste uge - og den passer. Jeg forsøgte mig første med en hæklenål i str. 5, men dér blev hækleprøven for stor. Jeg landede på en str. 4½. God vind med niecens vest...

Lise sagde ...

I skrivende stund er jeg også ved at hækle samme opskrift. Jeg bruger overhovedet heller ikke tid på at hækle en prøve, går bare igang, så må det briste eller bære... Hækler str 2 år, så nu mår vi se om klumpen kan passe den,,

Sandie sagde ...

Havde tænkt på om du måske ville sælge eller bytte, men den bliver desværre også for lille til min Emma :)

Lone sagde ...

Lise - god vind med at ramme størrelsen ;o) Forhåbentlig kommer den til at passe.

Sandie - Nå, det var ærgerligt. Hvilken størrelse bruger hun?

Sandie sagde ...

Hun bruger kun str. 80 selv om hun er 1 år og 8 mdr :)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)