onsdag den 8. september 2010

Hæklet pizzaslice

Mine to sidste weekender har jeg tilbragt i Odense. Den første på polterabend for min veninde fra gymnasiet og senest til bryllup - for selvsamme veninde. Det har været to fantastiske weekender, men det dér med at komme i seng klokken 4.30 to lørdage i træk har været hård kost.

Jeg havde håbet på at få tid til at kigge, forbi Tante Grøn og Kunstfabrikken, men jeg måtte nøjes med at kigge ind ad vinduet hos Tanterne. Æv...

Som en del af underholdningen til polterabenden fik Eva dette stykke pizza. Hun troede først det var et juletræ ;o/ Hmm, hvad mon det egentlig fortæller om mine hækleevner? Pizzastykket er en ægte amerikansk klassiker: pepperoni med sorte oliven.

6 kommentarer:

Mirjam sagde ...

Øv at komme til en lukket butik og være nødt til at nøjes med vinduet :(

Synes din pizzaslice er fin - og synes slet ikke at det ligner et juletræ :)

Kh. Mirjam

Micha sagde ...

synes altså det er et super fint pizzaslice :)
Tillykke med venindens bryllup, lyder til i har haft nogle dejlige dage :)
KH Micha

Sine K-J sagde ...

jeg synes det er en fin pizza-slice. Var ikke i tvivl...

Darling L sagde ...

Jeg synes godt nok også, at det er et lækkert stykke pizza - synes på ingen måde det ligner et juletræ ;-)
Kh Louise

Unknown sagde ...

Dejligt med et indlæg fra dig :)
Jeg har faktisk selv pizzA på nålen, det er da meget sjovt.
kh Laura

Lone sagde ...

Mirjam - TAK, det er jeg glad for, at du siger ;o) Ja, vildt ærgerligt med butikkerne, men der blev slet ikke tid til at shoppe...og jeg kommer desværre sjældent til Odense.

Micha - Ja, både polterabend og bryllup var helt i top ;o) Det kan jo i øvrigt tænkes at min veninde trænger til briller ;o)

Sine K-J - TAK, så er det ikke helt håbløst ;o)

Louise - Hvor er rart, at du ku' se, hvad det var. Faktisk er jeg selv ret vild med pepperoni pizza - og gerne fra Pizza Hut.

Laura - Jeg hænger bestemt lidt i bremsen med både blogindlæg og kreativitet i øjeblikket. Jeg har gang i alle mulige småprojekter - bl.a. min gammeldags isvaffel og masser af børnetøj, men det meste er ufærdigt stadigvæk. Min krea-tørke er vist ikke helt overstået endnu, men det bliver den helt sikkert på et tidspunkt.

Glæder mig til at se din pizza ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)