torsdag den 14. oktober 2010

Turen går til Island...

I eftermiddag drager jeg til Island for at mødes med min dejlige veninde Anne. Hun flyttede til Grønland denne sommer og er MEGET svær at undvære. Det bliver helt ubeskriveligt fantastisk at se hende igen.

Vi skal helt sikkert besøge Den Blå Lagune og ellers bare råhygge, shoppe, drikke kaffe, sludre og slappe af. Det bli'r SÅ skønt.

billedet er lånt her 

Er der mon nogen af Jer blog-damer derude, der har gode tips til steder, der er værd at besøge. Meget gerne butikker med krea-sager af forskellig slags...stof og garn måske?3 kommentarer:

Darling L sagde ...

Nej, hvor er du heldig! Island er så lækker!!!
Jeg har desværre ikke tips til krea-butikker, men der er rigtig mange lækre genbrugsbutikker i Reykjavik. Men de er også dyre, eller det var de i hvert fald da jeg besøgte Island for et par år siden, ved ikke om det har ændret sig.

Rigtig rigtig god tur!!!

Camilla sagde ...

Hej Lone, god tur til dig og frk. Krogstrup (antager det er hende, du skal afsted med?). Kendte ikke lige sammenhængen, men læste på facebook i går om hendes planer. Hils - og hyg jer deroppe. Det er et fantastisk dejligt sted.
//Camilla

Anonym sagde ...

Ønsker du at rejse til Island? Eller bare en kort stopover, når du flyver til USA? Vi har billige flyrejser til Island. Rideture på Islandske heste, nordlys. Hvorfor ikke bade i den Blå Lagune? Gullfoss og Geysir er meget populære destinationer i Island. Check Icelandair.dk for at se vores seneste tilbud!
http://icelandair.dk

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)