onsdag den 18. maj 2011

Hæklet Barbagul

Barbagul er 2. skud på stammen af mit lille Barbapapaprojekt - og fødselsdagsbarnet er rigtig tilpas med den. Den ene arm bliver brugt som håndtag...det er derfor den stritter lidt :o)

Jeg har hæklet figuren efter mønstret her...og har selv nørklet mig frem til øjnene, som jeg synes betyder meget for, om Barbapapa'erne kommer til at se "rigtige" ud. Ansigtet er tegnet op med en forsvindingstusch og siden hen broderet på.

Barbamama er lige på trapperne, men endnu ikke helt færdig...6 kommentarer:

Helle Jescika sagde ...

Hvor er den fin.:O)

Etta Loa sagde ...

Den er herlig, og øjnene er rigtig fine!

Lone sagde ...

Helle Jescika - Tak :o) Ja, den blev lidt fin. Bedre end den blå i hvert fald, hvor jeg vist glemte et par omgange på halsen.

Etta Loa - Mange tak skal du ha'. Øjnene gav lidt grå hår ved den første, jeg lavede - denne gang gik det lidt nemmere :o)

Oline Art sagde ...

Hej Lone:-)

Du må meget gerne låne mit billede og lave et indlæg med link. Det gør mig bare så glad, når nogle har lyst til det:-))

Jeg er hoppet med som fast læser på din blog. Tænk at jeg ikke kendte den(!) De hersens Barbapappaere du hækler er det fri fantasi eller kan man finde en opskrift på dem et sted.

Mine børn elsker dem! Jeg har tænkt på at hækle nogle til dem, men hvis opskriften allerede findes er der jo ingen grund til at lave den selv:-)

Lone sagde ...

Hej Dorthe

Det lyder bare herligt...jeg tror, der er mange, der ku' få glæde af din fine, fine opskrift :o)

De Barbapapaer, jeg hækler, har jeg fundet en opskrift på hos en svensk blogger. Jeg havde egentlig forestillet mig, at jeg selv ville lave et mønster, men tænkte at jeg lige ville undersøge, om der mon var andre, der havde gjort forarbejdet før mig. Hvis du læser mit indlæg om Barbagul, så kan du finde et link til hendes blog dér. Ellers kan du google: Pias hobby...det hedder bloggen.

God fornøjelse med Barbapapaerne. De blir altså rigtig fine :o)

Oline Art sagde ...

Tak for det:-)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)