torsdag den 26. maj 2011

Mere hæklet Barbapapa-lir

Denne helt fantastiske frugtpose spottede jeg i sidste uge hos Dorthe med bloggen Oline Art. Klik på linket, hvis du vil ha' fingrene i opskriften på de hæklede Barbapapa-applikationer. De er bare for søde...


Billedet har jeg lånt hos Dorthe
5 kommentarer:

Mette Bossow sagde ...

Ej hvor er de fine og det er dine barpapappere også blevet! Fedt med alle de links du har lagt ud i siden, dem ser jeg først nu - der skal jeg da vist lige have kigget lidt!

små hverdagssysler sagde ...

Hej Lone
Sikke fantastisk applikationer.
Kære Lone - er igang med at hækle vesten fra familiejournalen og den er superskøn - men igen kan jeg ikke knække koden. Har brugt timer.. jeg troede jeg havde knækket koden med det nederste stykke men det har jeg ikke det går galt i 2. række - og tænker klar at det er fordi at første række er helt forkert. Hvis du har tid/lyst kan du lure på min blog - og se om du kan se, hvad jeg laver forkert. Helt ok - hvis ikke du har tid.
Rigtig god weekend.
MVH Jette

Lone sagde ...

Hej Mette.

Ja, dem kan jeg heller ikke stå for. De er føjet til to do-listen :o) Og tak...jeg er også blevet rigtig godt tilpas med Barbapapaerne. Barbamama hænger lidt i bremsen, men kun ansigtet og blomsterne mangler. Jeg har gang i nogle andre småprojekter også, og det er vist lidt sjovere lige nu. Knock yourself out med linksene...jeg har afprøvet en del af tingene, så hvis du gerne vil se dem først, så ligger de under "skønne hæklede sager".

Lone sagde ...

Hej Jette

Jeg svarer dig senere i dag...inde på din egen blog. Så kan jeg lige nærstudere billedet. Jeg har en idé om, hvad der måske kan hjælpe.

små hverdagssysler sagde ...

Hej Lone
Tusind tak fordi du altid er sød til at hjælpe. Nu ser det så igen anderledes ud - fordi jeg igen har forsøgt mig - jeg har mailet et par billeder til dig - så du kan se, hvad jeg har gjort:-)
KH Jette

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)