torsdag den 30. juni 2011

Hæklet Barbamama-applikation

Jeg så Dorthes fine, fine Barbapapa-applikationer for en lille måned siden og var ikke et sekund i tvivl om, at hendes opskrift skulle prøves af. Barbamama her skal bruges til en barselsgave til naboen lille pige - et sommertæppe, som endnu ikke er helt færdigt.


I morgen går turen til Århus. Jeg skal mødes med en veninde, jeg ikke har set rigtig længe. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Derudover ser jeg frem til at aflægge Cupcakefabrikken et besøg. Jeg skal ha' shoppet lidt af Julias fine kagegrej og er super spændt på at se alle de lækre sager, hun har. Pakken er en "indflyttergave" til Julia. Indholdet viser jeg frem i morgen.4 kommentarer:

Josefine sagde ...

Hvor er hun fin!

Oline Art sagde ...

Hvor er hun bare blevet god! Du er da sluppet super godt fra de øjne og blomster:-)

Glaphuset sagde ...

Hej Lone.
SÅ skøn applikation, måske jeg skulle lure mønsteret ud :o) God tur til Århus. Overvej også lige at tage et smut forbi Sculptures by the Sea. Det fortyder du ikke :o)
God weekend.
Kh Anette

Lone sagde ...

Josefine - Tak :o) Der var jo også en Barbapapa, hvis du skulle få mod på en "drengemodel". Ærgerligt, du skal arbejde på søndag. Det ku' eller ha' været super hyggeligt at se dig til blogpicnik i Århus :o)

Dorthe - Ihh tak...jeg er også blevet helt godt tilfreds...og så har jeg jo ellers bare fulgt dit fine mønster :o)

Anette - Mønstret kan bestemt anbefales. Og tak, jeg havde en rigtig god tur til Århus, men havde desværre ikke tid til at nå så meget rundt dernede. Det blev til brunch og hyggesnak med veninden, en tur i Stof og Stuff og sidst men ikke mindst et hurtigt smut forbi Cupcakefabrikken. Men, men jeg skal til Århus igen søndag. Måske kan jeg nå det dér :o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)