onsdag den 22. juni 2011

Nederdel med Blafre Designs ugleprint

Jeg har hørt en lille fugl synge om, at Kalejdoskop i Aalborg skal til at forhandle de lækre produkter fra norske Blafre Design. Måske man så skulle sy en nederdel lignende denne her - bare med et andet print?

Nederdelen er syet af Blafres sengetøj - stofferne findes ikke som metervarer (desværre!)

Nederdelen købte jeg til Sofia, da jeg var i København i maj måned. Egentlig ville jeg gerne ha' vist den frem indeholdende et stk. barnenumse, men pigebarnet er ikke super begejstret for hverken kjoler eller nederdele, så den gik ikke. Måske kommer det, når hun vokser sig fra drengefrisuren :o)


9 kommentarer:

Mette Bossow sagde ...

Hej Lone
Hvor er den fin...elsker Blafre!!
Med dine fine lokker, mon så ikke også hun får en kæmpe garn engang :o)
Jeg vil gerne til blogtræf i Århus den 3/7, skal bare lige have fundet ud af hvem der arrangerer og få mig tilmeldt, når det nu ikke er Julia. Vil du med? Det kunne være sååå hyggeligt!
Kh Mette

små hverdagssysler sagde ...

Hej Lone
Superflot nederdel. En kollega havde modellen med på job idag - jeg fik bedyret at jeg ikke kan det med kanten - men vupti viste hun mig det og nu skal der da kreeres. Jeg har faktisk prøvet at ringe til dig en enkelt gang - men traf dig ikke og så mistede jeg lidt modet fordi jeg synes at jeg "stjæler" din tid. Hvis du stadig gerne vil hjælpe med den lille bluse - kan du så ringe 20 59 96 92 en dag hvor det passer ind i dit kram.
Rigtig god aften.
KH Jette

små hverdagssysler sagde ...

Hej Lone
Tænk sig - en højhellig fredag - tænker jeg, at jeg liiiige vil forsøge for 160 sens tyvende gang - og vupti, koden knækket. Synes nu stadig det står kryptisk. Men pyt for nu har jeg den. Så nu er det bare igang.
Endnu engang superfed nederdel.
KH Jette

Lone sagde ...

Hej Mette - Ja, Blafre laver bare nogle rigtig skønne sager - og nederdelen er superfin på. Jeg håber du har ret ang. lokkerne :o)

Ja, blogtræffet i Århus ville bare være hyggelig, men jeg tror, der har været sidste tilmeldingsfrist. Den 20. var det vist nok. Jeg har ikke haft held til at finde en barnepige - derfor fik jeg ikke meldt mig til i tide. Hvad tænker du? Tror du det kan nås? Det er vist hos Dolls and Darlings man skal tilmelde sig.

Hej Jette - Hvor er det dejligt at høre, at du endelig har knækket koden. Sikken en tålmodighed du, har :o) Og en anden gang ringer du altså bare. Jeg ville ikke tilbyde at hjælpe, hvis ikke jeg havde tid. Jeg har haft lidt travlt de sidste par uger, men ville ha' ringet her i weekenden. God fornøjelse med resten af vesten.

små hverdagssysler sagde ...

Hej Lone:-)
Tusind tak for at du tilbyder din hjælpe. Jeg ringer en anden gang - når jeg løber i problemer. Jeg ejer ikke tålmodighed, men til gengæld er jeg stædig og tænker: Det kan bare ikke passe. Indimellem hjælper det at lade tingene ligge i en periode.
Jeg nyder at hækle på sagen og den bliver fin.
God weekend til dig og dine.

Mette Bossow sagde ...

Hej Lone
vi kan da bare spørge om man kan nå det endnu? Kan du skaffe en barnepige alligevel?

Oline Art sagde ...

Hej Lone:-)

Blomsterne på Barbamama er ikke hæklede - Jeg går ud fra det er dem du tænker på:-)

Jeg har broderet dem på. Jeg har syet 4 små løkker i det røde garn på samme sted, og så "ligger" jeg dem ned, ved at sy en 2-3 små sting med det gule garn i midten:-) Does that make sence?

Ellers spørg bare igen. Blomsterne der sidder på snorene er hæklet. Men de er bare hæklet med samme nål, som jeg hækler figurene med - Og jeg synes ikke størrelsen på dem betyder noget:-)

Dorthe

Josefine sagde ...

Hej Lone
Læste lige din besked ved Mette. Jeg synes at det lyder som en rigtig god ide. Da jeg skal arbejde den weekend hvor der er blogtræf.
Josefine

Lone sagde ...

Hej Jette - Du siger bare til en anden gang. Jeg er spændt på at se vesten :o)

Hej Mette - Jeg har skrevet hos dig :o)

Hej Dorthe - Nåhhh, så forstår jeg bedre. Jeg har også forsøgt mig her for lidt siden og har fået det til at fungere. 1000 tak for hjælpen :o)

Hej Josefine - Den plan brygger vi lige lidt videre på, ik :o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)