søndag den 7. august 2011

Hæklet trøje med krebsemasker

Inden vi får set os om kommer efteråret. Jeg har brugt lidt af min sommerferie på at nørkle med den lidt lunere del af garderoben. Trøjen har jeg lavet et utal af gange efterhånden - denne gang med en lille detalje på kanterne. Jeg har ofte tænkt, at man kunne gøre den endnu finere ved at skifte fastmaskerne i kanten ud med noget andet. Krebsemaskerne fungerer rigtig fint, synes jeg.

Mønsteret finder du her


7 kommentarer:

flet ogsjov sagde ...

Måske jeg snart skal kaste mig ud i et lidt større projekt som dette. Hvor galt kan det gå, jeg kan jo genbruge garnet når jeg trevler op ;)

Heidi Clara sagde ...

Det ser rigtig godt ud -s- Jeg har selv brugt krebsemasker, da jeg skulle afslutte en strikket dåbskjole. Så den blev lidt "tungere" i bunden. :o)

Lone sagde ...

Flet og sjov - Trøjen kan godt drille lidt, når man kommer til diagrammet, men ellers er den vældigt hyggelig at lave. Ren terapi for mig. Hvem siger, du skal trevle op. Spørg endelig, hvis du får problemer med noget, ik.

Lone sagde ...

Heidi Clara - Ja, krebsemaskerne er super fine og giver en vældigt dekorativ afslutning, synes jeg.

Helle Jescika sagde ...

Hvor er den flot. Diagram? diagram er det som et diagram til strikkeopskrifter... jeg har nemlig mødt et par hæklediagrammer og dem kan jeg ikke læse. Jeg er god til at strikke og har strikket i mange år... uden diagrammer, lavet egne mønstre men har nu endelig lært det. :O)

Lone sagde ...

HelleJescika - Hmm, der må jeg blive dig svar skyldig, for jeg har ikke prøvet at strikke efter diagram. Hæklediagrammerne kan godt se lidt uoverskuelige ud, men når først man har knækket koden, så er det faktisk vældig nemt at ha' med at gøre :o)

Mette sagde ...

Den er super skøn den vest.
Jeg kan desværre ikke hækle selv, så jeg logger min faster ;)
Hun har også hæklet dennne vest til begge mine piger og skal igang igen. men vi kan ikke få det rigtige garn i de ønskede farver nogle steder.
Men dette garn ser ikke ud til at være det som står i opskriften. Må jeg spørge hvilken garn du hækler med?

MVH
Mette

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)