torsdag den 11. august 2011

Mission mandel: Del 2

I skrivende stund er jeg på vej ud til Fødevarestyrelsen med mandler fra Rema 1000 og Super Brugsen. I alt 3 poser med synlige tegn på angreb af møl. Fødevarestyrelsen vil gerne have uåbnede poser, så skaderne er lidt svære at fotografere. De minder dog rigtig meget om dem, man kan se på billederne her.

I juli måned henvendte jeg mig til en medarbejder i Super Brugsen (i Vejgaard) og gjorde opmærksom på de angrebne mandler, men de sælger dem stadigvæk her i midten af august måned. Det kan man jo kun undre sig over! Mandlerne fra Rema har rigtig mange skader - tjek lige den dér med hul hele vejen igennem. Klamt, siger jeg bare.

Mandlerne her forhandles i Rema1000Mandlerne her forhandles bl.a. i Super Brugsen og KvicklyKlik HER for at se flere billeder af mandler angrebet af møl.

8 kommentarer:

LillePil sagde ...

Jeg tjekkede mine mandler efter jeg læste dit første indlæg. Måtte smide hele mit ret store lager ud..

Maiken sagde ...

Har (desværre) holdt mig langt væk fra mandler siden dit første indlæg. Det er åbenbart et ret udbredt problem? Det er rigtig flot at du tager dig tiden til vedvarende at gøre opmærksom på problemet!

KGaardsted sagde ...

Føj for søren, hvor er det ulækkert!!
Tak fordi du har gjort os opmærksomme på det!

Lone sagde ...

LillePil - Æv, hvor træls :o(

Maiken - Jeg har samme problem. Det er nærmest umuligt at finde mandler, der ikke har været møl i...og vi spiser normalt rigtig mange mandler her i huset. Min veninde tog 1 kg mandler med hjem til mig fra Tyrkiet. De var noget pænere end de mandler jeg har vist frem her på bloggen, men der har også været møl i. Så ja...et ret udbredt problem, må man vist sige.

KGaardsted - Ja, vildt ulækkert...og det var så lidt.

Glaphuset sagde ...

Bvadr bvadr bvadr Lone, det er da for klamt. Føj for katten :o/ Godt der sidder nogle som dig der vil være fødevarestyrelsens forlængede arm.

Kh Anette

Lone sagde ...

Anette -Ja, det er rigtig ulækkert med de larver. Jeg søger jo stadig med lys og lygte efter ordentlige mandler, så det er nemt lige at smide en pose af hos Fødevarestyrelsen i ny og næ :o)

Eva sagde ...

Bvadr, jeg iler ud i køkkenskuffen og tjekker den store pose mandler fra Kvickly, jeg har liggende...

Anne L sagde ...

Nu har jeg lige læst om tilbagetrækningen på Fødevarestyrelsens hjemmeside, og det er mandler fra ATCO i Tyskland, der trækkes tilbage - men COOPs mandler, som der er billede af herover, de er pakket i Sverige.

Kan skaderne på mandlerne fra COOP ikke være transportskader? Jeg synes, at de mandler ser ud, som mandler tit ser ud. Eller er jeg bare vant til mølskader? :-)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)