søndag den 4. december 2011

Amio-butik på vej...

Billede lånt her
Det sidste halve år har jeg puslet med forskellige produkter med et muligt salg for øje. Egentlig har jeg hele tiden været lidt i tvivl, om tiden er til det lige nu, men jeg har alligevel ikke rigtig kunnet slippe tanken. De sidste par dage har jeg så siddet og rodet med at sætte en Amio-butik op, men jeg skal lige ha' styr på på handelsbetingelserne og på om jeg skal vælge Pay-Pal til eller fra. Nu får det chancen...tænker jeg.

Er der nogen, der har erfaringer med Amio-opsætning? Jeg var ikke lige forberedt på alt det formelle, så det har taget noget tid.10 kommentarer:

Tine sagde ...

Jeg har ingen erfaring med amio, men det lyder spændende dit projekt:) Glæder mig til at se hvad du laver!

tichtach sagde ...

Jeg bruger ikke selv Amino. Men mine erfaringer med Pay-Pal er kun gode - det er også det man bruger på etsy, fx... Jeg ved ikke om du kan bruge det til noget :-)

Kristiane sagde ...

Jeg synes man sælger godt på amio, men jeg synes så også de tager et højt gebyr for at man kan sælge ens vare der, så hvis nu man gerne vil sælge en "billig" ting kan det ikke svare sig i forhold til det du skal betale dem. Men ellers er det ok. og synes da helt sikkert du skal springe ud i det. Hende der har bloggen HVERDAGSMØNSTRE har lavet en forklaring på om hvordan det er at have en butik hos amio og etsy. Det kunne du evt tjekke ud.

kh Kristiane

Danagonia sagde ...

Jeg har haft en Amio butik, lige siden det startede og er faktisk også mentor derinde. Som Kristiane skriver, kan det ikke betale sig at sælge billige ting. 50kr som minimum vil jeg sige. Sælger man billige ting, er det bedre at samle dem i pakker af 3stk eller lignende. Du er meget velkommen til at kopiere mine handelsbetingelser, eller lade dig inspirer af dem. I forhold til paypal, kan jeg kun opfordre dig til at bruge det. Det er den sikreste måde både for dig og kunderne. Du modtager betalingen med det samme, så du kan få sendt dine ordre hurtigere af sted. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive :-)

Lone sagde ...

Tak, Tine :o)

TichTach - Jo tak...det er rart at høre. Jeg læste noget i går om nogle sikkerhedsmæssige huller i PayPals system, men fik også nogle råd med på vejen til, hvordan man kan undgå "hullerne".

Kristiane - 1000 tak...jeg vil helt sikkert kigge forbi hos Hverdagsmønstre...og jeg har tænkt på det med gebyrerne. Nu får det chancen. Tak for din hjælp :o)

Danagonia - Ihh, tak...det vil jeg rigtig gerne tage imod. Det var handelsbetingelserne jeg strandede ved i går, så det er en rigtig stor hjælp. Jeg tror også, at jeg vælger PayPal som betalingsmetode. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvordan man får det installeret, men det må jeg kigge på senere i dag. 1000 tak for hjælpen...det kan godt være jeg skriver igen ;o)

Finurligheden sagde ...

Hej Lone!
Jeg har ledt efter din mail her på bloggen, men har ikke fundet den. Jeg har hørt, at du kan redde mig:D Jeg er ved at hækle Hjemmets muslingehue, og jeg er fuldkommen strandet ved omgang 3. Kan du hjælpe mig?

Skriv evt. på annahaagard(snabela)hotmail.com

KH Anna

Josefine sagde ...

Ihh jeg glæder mig til at de hvad du får i butikken. Har du fået min sidste SMS?

Lone sagde ...

Anna - Det er jeg ret sikker på, at jeg kan :o) Skal jeg gi' dig et kald, så send dit nummer hertil: lonefiil@gmail.com. Jeg tror det er nemmest og hurtigst at gøre over telefonen :o)

Lone sagde ...

Hej Josefine. Butikken er oppe at køre.. Jeg satser på at lave et indlæg om det i aften. Har su sendt en sms med en ny dato? Den har jeg ikke fået :o/

Finurligheden sagde ...

Hej Lone!
Jeg skriver fluks en mail til dig. TUsind tak!

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)