onsdag den 2. maj 2012

Birthday present coming up...

Sofia bliver 3 år i næste uge. Oprindeligt var planen, at hun skulle have dukken her i fødselsdagsgave, men eftersom jeg blev færdig med den (og dukketøjet) i virkelig god tid, så har jeg måske haft lidt for god tid til at nørde videre med 'gavekonceptet'.

Indtil videre er planen at gaven skal indeholde:

  • Waldorfdukken
  • 1 sæt dukketøj
  • Bukser og bluse til Sofia (næsten magen til dukketøjet)
  • Dukkeseng og sengetøj
  • 1 lille kuffert (inspireret af Wenche), der, hvis alt går som planlagt, skal indeholde en dukkeble (eller flere, hvis jeg når det), en stofble, en lille tallerken og ske til dukken. Måske også en sutteflaske, hvis jeg når at finde en. 

Jeg er rigtig spændt på, hvad hun siger til det. Det eneste hun ønsker sig er en dukke, en lyserød kjole og en ske. Cute as a button - that's what she is.


Sofias bluse
4 kommentarer:

Josefine sagde ...

Hvor er det vildt, alt det hun skal have. Sofia er et meget heldigt barn.
Håber du når det hele:-)

Lone sagde ...

Ja, Josefine. Det er vist blevet til liiiige lovligt mange pakker. Hun kan sikkert slet ikke overskue det hele. Tanken er, at det hele bliver pakket i dukkesengen. Jeg fik lavet et mønster til dukkebleer i går - er spændt på om de bli'r go'e.

Tanja's Verden sagde ...

Sikke produktiv du er. Jeg håber du måske tager et par billeder når hun får gaven så vi kan se hendes glæde :)

Lone sagde ...

Tanja - Sagerne er lavet over relativt lang tid, men det bliver rart at få gjort det hele færdigt. Jeg føler, jeg har alt for mange bolde i luften. Jeg skal nok forsøge at få nogle gode billeder af hende :o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)