fredag den 30. juli 2010

Ferie og krea-tørke

Det er fantastisk at ha' ferie...vi er netop kommet hjem efter 1½ uge i sommerhus på Mols. Vi har fået masser af sand mellem tæerne, sol på kroppen og har slappet af til den stor guldmedalje.

Jeg er dog landet midt i en krea-tørke af større dimensioner, må jeg sande. Symaskinen har været hjemme i Aalborg, og jeg har prioriteret kortspil og hygge om aftenen frem for mit seneste hækleprojekt (læs: en ægte gammeldaws isvaffel med kugler, guf og syltetøj). For mig er der bare ikke den samme tid til at være kreativ, når vi er på farten hele tiden, og det har vi været mere eller mindre konstant i 2 uger nu. Nu tager vi afsted igen på lørdag og en uge frem, men SÅ skal der også nørkles til den store guldmedalje, når jeg kommer hjem ;o)

Det her har jeg blandt andet også brugt tid på...et dejlig langt brev til min familie i U.S.A. - på den gammeldags facon.


Håber I nyder sommeren derude. Ha' en fantastisk blog-picnic i Århus. Jeg ville ønske jeg kunne være med ;o)

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

mums, det lyder som et lækkert projekt, det glæder jeg mig virkelig til at se :)

Lone sagde ...

Sarah - Jeg er også selv vældigt spændt på den is. Jeg har søgt grundigt og ikke mindst LÆNGE efter en opskrit, men har ikke fundet én. Så nu prøver jeg selv at se, hvad jeg kan få bikset sammen ;o)

Eva sagde ...

Jeg troede, at jeg skulle en tur i sommerhus på Mols her i weekenden, men vejret er vist ikke helt til det, så vi bliver nok hjemme. Og gør rent...

Lone sagde ...

Eva - Ja, vi var heldige med vejret, mens vi var der. Vi skal i sommerhus igen i morgen - i Lønstrup denne gang. Det bliver forhåbentlig bedre vejr end i dag...jeg kan godt forstå, at I bliver hjemme. Rigtig god dag at gøre rent - eller hygge med krea-sysler. Ha' en god dag ;o)

Julia Hausfrau sagde ...

Uh, det hækleprojekt glæder jeg mig til at se. Det lyder intet mindre end fantastisk!

God ferie, og tak for søde kommentarer inde hos mig :) Ærgeligt du ikke kan komme med søndag, men forhåbentligt kommer der flere chancer..

Lone sagde ...

Julia - Jeg håber, der bliver lidt tid til at hækle, mens vi er i sommerhus. Vi skal afsted med et hold venner, så vi kommer nok også til at hygge med spil og deslige. Nu må vi se - jeg er også spændt på at få den færdig ;o)

Tak, og velbekomme. Ja, vildt ærgerligt med søndag - jeg håber på endnu et træf på et andet tidspunkt ;o)

Bournonville sagde ...

Hej Lone, du har vundet en trøstepræmie hos mig.

Kh sara

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)