onsdag den 7. juli 2010

Mobilpung in spe - flettet af avispapir

Mandag tilbragte jeg i selskab med min dejlige moster - mest for hyggens skyld, men også med det formål at lære at flette en taske af papir. Jeg nåede ikke så meget (havde en syg datter på armen hele dagen), men fik vist hele processen og masser af hjælp til at komme godt i gang.

Indtil videre er jeg nået så langt: En enkelt ring + lidt mere. Tanken er, at ringene skal blive til en mobilpung til at ha' om halsen, men nu må vi se, om det kan lade sig gøre.

Har du fået lyst til at flette en taske, kan du finde en vejledning lige her

11 kommentarer:

Henny sagde ...

Ej hvor sjovt. Jeg er i fuld gang med at samle materiale ind til en taske til MellesteDatter. Er meget spændt på om jeg kan finde ud af det. Er det meget svært??

garn og glas sagde ...

Tak for linket - det skal da vist prøves af.

Og dine hæklede frugter og lakridskonfekten er da også helt fantastiske. Jeg må vist se om jeg kan blive lidt bedre venner med hæklenålen.

Fru Olsen sagde ...

Selvfølgelig kan det lade sig gøre - hvis du altså kan få lov for barnet :-) du er jo kommet godt i gang.
Du er velkommen til at tage et kig på min blog, hvor jeg skriver om, at beklæde papiret med plast, så det holder, ellers slides papiret meget hurtigt. http://dooit-justdooit.blogspot.com

Lone sagde ...

Henny - Jeg synes, det var rart at få det vist. Nogle gange kan det godt være svært helt at greje, hvad man skal ved at se på billeder eller læse en vejledning. Nu hvor jeg er i gang, er det slet ikke svært ;o)

Garn og Glas - Det var så lidt ;o) og tak! Hvis du kan hækle fastmasker og ta' ud og ind, så kan du hækle de fleste af de ting, du ser her på siden. Det er bare at kaste sig ud i det ;o)

Fru Olsen - Ja, det er lige det...med at få lov. Vores mindste har snart været syg i en måned nu, så det er ikke forbi jeg svælger i krea-tid lige i øjeblikket. Desværre...men så er det jo godt med små projekter, man kan gå til og fra - som tasken her. Faktisk har min moster allerede vist mig, hvordan man beklæder papiret, men mange tak for hjælpen alligevel. I stedet kan jeg kigge forbi og se, hvad du har lavet ;o)

Darling L sagde ...

Tak for link, det vil jeg kigge lidt på. Jeg vil nemlig såå gerne flette et armbånd.
Glæder mig til at se den færdige mobiltaske ;-)
Kh Louise

Lone sagde ...

Louise - Det var så lidt ;o) Et armbånd - det lyder spændende. Du må endelig vise det frem, når du bliver færdig.

Maiken sagde ...

Har lige kigget rundt på din blog og er blevet fuldstændig bjergtaget af dine hæklerier. Wau! Så jeg har fluks meldt mig som fast læser!

Lone sagde ...

Maiken - velkommen til ;o) Det er altid herligt med nye blogbekendtskaber. Nu ved jeg ikke, om du allerede hækler, men i så fald kan du finde links her på bloggen til de fleste af de ting, jeg har lavet. Ellers ku' det være du sku' ha' et lille kursus - hækling er et super godt se-tv-samtidig-med-at-jeg-nørkler-projekt. Jeg hækler også somme tider, mens jeg har "kast-sutten-ud-af-tremmesengen-vagt". Ha' en god aften ;o)

Maiken sagde ...

Lone - Jeg ved ikke om det tæller at jeg har indkøbt garn og en (dårlig) hæklenål. Efter et par ubehjælpsomme forsøg er jeg ved at samle mod til at kaste mig over det igen. Men jeg er dybt imponeret over dem som faktisk kan hækle alverdens ting, så jeg vil rigtig gerne lære det. Men indtil da nøjes jeg med symaskinen. ;o)

Jeg har i øvrigt lige startet en give-away i går... :o)

Lone sagde ...

Maiken - Hmm, jo mon ikke det tæller ;o) Men det kunne godt lyde som om, at du har brug for lige at få nogen til at vise dig teknikken. Det hjalp mig i starten. Og symaskinen, ej at forglemme, er jo fantastisk tidsfordriv, så det er godt, du har den.

Pia´s Hverdag sagde ...

- er også gået i gang med at klippe og folde til en taske, lavet af erhvervssiderde, de gule, i JP
- men der skal altså rigtig mange til en taske


- rigtig søde hæklerier, er vild med den lille trøje, der må prøves efter jul

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)