mandag den 9. august 2010

Billeder i børnehøjde

Jeg tror, jeg kunne lære lidt om at ta' billeder af Oskar (på 3 ½ vel at mærke). Han snupper kameraet en gang i mellem - disse billeder tog han, da vi var i sommerhus i sidste uge. Jeg synes, de er ret fine - skøre vinkler, sjove motiver og helt spontane. Det er da herligt...


7 kommentarer:

Fru Melgaard sagde ...

Jeg elsker billeder, som er taget af børn. Synes det er så fascinerende at se, hvad de lige finder interessant i nuet:-)

Unknown sagde ...

Han har da vist en lille kunstfotograf gemt i maven :) Rigtig flotte billeder :)

Eva sagde ...

Hvor er de fine. Ham kan man godt lære noget af.

Mivs sagde ...

Det kan man da kalde æstetik i børnehøjde :) fantastiske billeder.

Joan sagde ...

Hvor er de dejlige. Specielt skyggebillederne. Kender det godt fra vores den mindste på 4, som også gerne vil have fingrene i kameraet. Det er nogle herlige billeder med skæve vinkler og perspektiver der kommer ud af det...og en nervøs mor, der er sikker på at han taber kameraet :-)

ffluwer sagde ...

Super flotte og meget inspirerende billeder. Kan godt forstå du lige måtte vise dem frem. :-)

Lone sagde ...

Fru Melgaard - Det er forholdsvis nyt, at Oskar får lov til at ta' billeder med kameraet, men han hygger sig helt vildt med det. Et af hans yndlingsmotiver er lågen på ovnen :o)

Mejse - Ja, måske? Jeg har faktisk ikke så meget forstand på det, men jeg kunne alligevel se, at der var noget særligt ved de 4 billeder, jeg viser frem her. Jeg har selvfølgelig også slettet MANGE billeder, der ikke har været noget i (min bagdel blandt andet ;o)

Eva - Ja, jeg kunne i hvert fald godt, tror jeg ;o)

Mivs - Ja, de er rigtig herlige ;o)

Fru Christensen - Jeg har faktisk haft det ligesom dig...og har været vældigt nervøs for kameraet, men han er overraskende god til at passe på det. Vi har snakket om, om han skulle ha' et kamera selv - et der kan tåle lidt uden at gå i stykker. Vi har også lavet en mappe på computeren, hvor vi kan gemme, de billeder han tager.

ffluwer - Oskar har taget MANGE fuldstændig ubrugelige billeder, men de her fra ferien i sidste uge var der bare noget specielt over ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)