onsdag den 25. august 2010

Gine-scoop

Jeg gjorde lidt af et scoop i dag - 3 børneginer i forskellige størrelser til den nette sum af 150 kroner. Måske sidder der nogen derude, som lige står og mangler? De er købt i "Fabriksoutlet" i City Syd i Aalborg - tidligere outlet for InterSport. Butikken ligger lige ved siden af Burger King. Der var omkring 4-5 stk. tilbage, da jeg tog derfra i dag.


7 kommentarer:

Sandie sagde ...

Åh sikke et køb! Hvorfor bor man ikke lige i nærheden af Aalborg...

Lone sagde ...

Sandie - Ja, jeg tror også det er et rigtig godt køb. Jeg ved slet ikke, hvad sådan nogle ellers koster, men 50 kroner pr. stk. er jo ingenting.

Mivs sagde ...

Lone - er der ellers noget derude der er værd at kigge på? For så tror jeg da vist lige jeg skal forbi i weekenden ;-)

Darling L sagde ...

Åhh suk, hvem der bare boede nær Aalborg....

Merete sagde ...

Tak for hintet... ;0)

Glaphuset sagde ...

Hej Lone.

Tak for din hilsen inde på min blog :o)
Ved du hvad ??? Du har gjort et GENIALT scoop. Dine giner er nøjagtig magen til mine, dog i bøg, hvor mine er i mahogni. What the ..... til 50 kr stk..... Jeg har vil næsten ikke skrive hvad jeg har givet for mine fra nye..... :o( En brøkdel af dit scoop. Er du helt vild du har været heldig :o) Det er lige før du skulle have købt dem alle og solgt dem videre, du havde for mange ;o) Er jeg nødt til at skrive det igen, du har virkelig scoopet. For mig at se, ser det ud som om de 2 store giner er dem som henholdsvis er 4-6 år og 7-9 år. Den lille kan være 9 mdr eller 2-3 år. Sådan er mine fordelt i størrelserne. Tillykke med det :o)
Det går ok med mit håndled, nu er det bare skulderne der mangler at være fit for fight :o) Det går heldigvis den rigtige vej :o)

Pøj pøj med ginerne :o)
Kh Anette

Lone sagde ...

Mivs - Jeg var oprindeligt derude for at se efter en vinterjakke til Oskar - og evt. en flyverdragt til lillesøster. De har meget overtøj fra mærket Color Kids, men jeg fandt også en Reima-flyverdragt til Sofia. Ellers er det jo bare masser af sportstøj. Ginerne har vist stået i InterSport i storcentret. Det kommer nok an på, hvad du søger ;o)

Louise - Måske kender du nogen, der kender nogen, som kan hente den til dig? Hvor bor du?

Merete - Det var så lidt ;o)

Anette - Ej, nu bliver jeg endnu mere glad for mine giner. Det er dejligt at føle, man gør et rigtig godt køb. Jeg tænkte slet ikke på at købe dem alle, da jeg var i butikken, men det har jeg skam gjort, efter jeg kom hjem. Jeg må se, om jeg får mulighed for at ta' derud igen i morgen. Jeg tror i øvrigt, du har ret mht. størrelserne - der var også en i den helt lille størrelse.

Dejligt at høre, du er ved at være ovenpå. Det må bare være forfærdeligt at være krea-ukampdygtig, når nu du holder så meget af at hækle og nørkle :o) TAK for din hilsen ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)