tirsdag den 24. august 2010

Flettet mobilpung

I weekenden blev jeg færdig med min flettede mobilpung (læs: mursten med lædersnor). Jeg overvejer, om jeg ikke skal lave den om til noget andet, så de mange timers arbejde ikke er helt spildt. Den er ALT for tung at gå med om halsen - det vidste jeg egentlig godt, at den ville blive, inden jeg gik i gang, men jeg havde alligevel lyst til liiige at se, hvordan den ville ta' sig ud. Mobilpungen er flettet af en reklame fra Ferm Living. Jeg er fuldstændig solgt til deres grafiske prints.


Før sommerferien købte jeg i øvrigt denne fantastiske uglemobilpung, så selvom min flettede version havde været brugbar, så ville den ha' fået hård konkurrence...


Og tænk engang...jeg har været så heldig at vinde en trøstepræmie hos Bournonville. En rigtig fin flagranke, et sødt armbånd og en lille muffin lavet af perler. 1000 tak, Sara. Jeg er rigtig glad for gaven ;o)


1 kommentarer:

Rikke sagde ...

Kære Lone

Begge mobilpunge er meget flotte! Jeg har lige stået og kigget på din "æbleskive" (som jeg vandt i din giveaway) her til morgen. Og det irriterer mig, at jeg endnu ikke har fundet det rigtige sted til den. Tænkte et øjeblik på at sætte den på mit grønne varme-dunk-betræk, men det ligger jo næsten aldrig fremme, så det ville være synd... Jeg finder nok på noget snart :O)

Kh Rikke

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)