torsdag den 20. januar 2011

Flere muslingehuer...

Det er blevet til en hel del muslingehuer i tiden op til jul. Her er de sidste 2 på stammen - en lilla og en gul. Begge hæklet i Naturuld. Den første var en julegave til svigerinden og den anden en julegave til bedsteveninden på Grønland.

Sådan ser den i øvrigt ud på


Jeg overvejer, om den næste skal hækles med en anden slags garn. Naturulden giver sig temmelig meget, og jeg har indtil videre måttet stramme 3 huer ind - og en 4. venter. Det bliver lidt trættende i længden. Måske jeg hellere skulle prøve garnet herfra.

13 kommentarer:

Lise C sagde ...

Hvor er de fede!!!! Jeg ville elske at have den gule på mit hoved. WOW!!

små hverdagssysler sagde ...

Hej¨
Jamen den er jo magen til min - tak fordi du hjalp mig sidst. Nu vil jeg have lavet en i råhvid i weekenden - kan bare ikke få nok af den hue og så er den blød og varm.
God aften.
MVH Jette

Lone sagde ...

Lise - Ihh tak. Jeg er også bare fuldstændig solgt til den hue, men mangler jo så lige at finde den rigtige farve, hvis jeg selv skal ha' en.

Jette - Det var så lidt. Du siger bare til en anden gang ;o) Har du slet ikke problemer med at huen udvider sig? Det har alle de huer, jeg har lavet, desværre gjort. Meget møjsommeligt at skulle trevle op og stramme ind ;o/

Pia´s Hverdag sagde ...

De er bare så søde dine huer, dem kunne jeg godt tænke mig at gå i krig med, men jeg skal først i gang med at hækle igen.
Jeg tror ikke, jeg kan finde ud af det umiddelbart.

Regitze sagde ...

Ej hvor er de fine!!! :) Har du en shop eller er det bare for hyggens skyld?

KH Regitze (reg.engelhard@gmail.com)

små hverdagssysler sagde ...

Hej Lone
Du kan tror jeg har haft problemer... derfor kalder jeg min hue en lampeskærm... den er blevet lang og falder som en baskerhue.. men det ser nu egentligt ret sødt ud.. når jeg hækler kanten tager jeg ind mange gange.
Jeg har lavet en hue til min mor men kun få omgange - hun synes ikke hun ville have den så lang. Den er blevet meget bedre. Så jeg laver den ikke helt som vist - der sker altså også noget i vask - muslingerne falder lidt sammen.
Men dine er superfine.
God aften.
MVH Jette

Glaphuset sagde ...

Hej Lone.

Tusind tak for din allersødeste kommentar til mit "elefant-indlæg" hvor er du sød :o)
Jeg vil rigtig rigtig gerne til Lones blogtræf i Aalborg, havde egentlig også besluttet mig for at skulle med, men er desværre sidenhen blevet forhindret :o(( Øv bøv altså..... Håber og krydser fingre for, jeg kan komme med en anden god gang.

Jeg gad virkelig godt min huer blev mere posede i toppen ala dine her. Hvor er de fine, jeg synes muslingerne kommer rigtig fint til deres ret når de får lov at pose lidt. Det tror desværre ikke de kan når de hækles i eskimoen. Så det kan være det er min tur til at prøve og hækle i naturuld :o)

Rigtig god weekend hos dig.
Kh Anette.

Lone sagde ...

Pia - Mange tak skal du ha'. Hvis det er længe siden du har hæklet sidst, kan det godt være du skal genopfriske hækleteknikkerne med et lidt mere simpelt projekt. Derefter kan du måske kaste dig over muslingehuen ;o)

Regitze - Mange tak, mange tak. Jeg hækler mest for hyggens skyld (og fordi jeg ikke kan lade være). Jeg har ikke nogen shop, fordi jeg har for lidt tid i en travl hverdag med små børn og arbejde. Jeg hækler dog nogle gange på bestilling, men det er oftest til venner og bekendte. Er du interesseret hækler jeg gerne en hue til dig. Jeg kan lige sende dig en mail ;o)

Lone sagde ...

Jette - Jeg synes nu også, at jeg bøvler temmelig meget med mine huer. Har du prøvet Eskimo-garn fra Drops...det har Anette med bloggen Glaphuset haft mere held til lyder det til. Måske du kunne få din mor til at posere i din variant?

Anette - Æv, det var ærgerligt, men der bliver garanteret en mulighed en anden gang ;o)

Jeg glæder mig til at høre, hvad du tænker om Naturulden. Det kan godt være huerne bliver fine, men det er jævnt irriterende, at man ikke kan regne med at størrelsen forbliver den samme.

Vi blogges ved. Fortsat god mandag ;o)

LB sagde ...

Jeg er igang med muslinge huen som er så flot. Jeg kan ikke komme igennem 3. Omgang. Har du et råd? Jeg har mønsteret fra hjemmet . På forhånd tak

Lone sagde ...

LB - Det er efterhånden flere år siden, jeg har hæklet muslingehuen, men jeg kan godt mindes, at jeg også havde bøvl med at komme forbi 3. omgang på et tidspunkt. Kan lige se, om jeg kan få tid til at hækle et par omgange her i løbet af ugen og så melde tilbage til dig senere. Pt. kan jeg simpelthen ikke huske, hvordan jeg kom videre.

LB sagde ...

Tak 🙂

Unknown sagde ...

Hej jeg leder og leder efter løsningen på komme forbi 3.omg på muslingehuen som jeg har taget op igen. Problemet bliver ofte nævnt men desværre ikke løsningen ...kan du hjælpe mig Please ☺

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)