lørdag den 8. januar 2011

Home alone and back in business

Alene hjemme. Børnene sover. Computeren er repareret - internettet dog stadig temmelig ustabilt. Nu er det ENDELIG tid til at blogge lidt. Siden mit sidste indlæg har jeg kun været på nettet nogle få gange, så jeg har masser at indhente og glæder mig rigtig meget til at surfe rundt hos alle Jer skønne blogdamer derude.

Desværre går jeg et par rigtig travle måneder i møde på arbejde, så jeg håber på ikke at se alt for meget, jeg bare MÅ lave. Jeg har en hel del arbejdsopgaver hængende over hovedet, og jeg kan desværre mærke at bare tanken om alt det, jeg skal nå, lægger en irriterende dæmper på kreativiteten. Under normale omstændigheder har jeg altid et eller andet mellem fingrene, men jeg har ikke rørt hverken symaskine eller hæklenål hele juleferien - det ligner mig bestemt ikke. Godt nok har vi også været ramt af sygdom det meste af julen, men det er ikke kun dér skoen trykker.

I løbet af i dag har jeg lavet lidt lækkerier til mig selv, nu hvor jeg skulle være alene hjemme. Lidt selvforkælelse er altid godt, og jeg er fuldstændig solgt til de her indiske papadams og denne koriander-mynthechutney fra "Vores indiske køkken" af Divya Das og Manu Sareen". Mums og god aften derude.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej Lone

Dejligt at have dig tilbage i blogland. Jeg snder dig en mail e af dagene - jeg skal spørge dig om hjælp til noget jeg håber du kan finde tid til på trods af en travl hverdag

KH Laura

Lone sagde ...

1000 tak, Laura. Jeg skal med glæde forsøge i hvert fald ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)