torsdag den 24. februar 2011

Sådan skal det åbenbart være?

Min tid går med...

...at ha' syge børn


...og med at arbejde rigtig meget.

Jeg længes efter at kunne sætte mig til symaskinen eller hæklenålen med god samvittighed. Vores mindste har småbørnsastma og har været MEGET syg det sidste år. Det fylder rigtig meget i hverdagen, og når så bunkerne af ophobet arbejde vokser og vokser, så kan tiden til alt det kreative ligge på et meget lille sted. Det er rigtig skidt, for det er netop gennem syslerierne, jeg normalt tanker mine energireserver op, og lige nu er det hele sgu lidt gråt i gråt.

Puha...ja, og bloggen. Den samler jo nærmest støv en gang imellem. Håber I hænger på derude - trods de momentvise pauser. Det ku' godt hænde at ske igen...hrmpf!

5 kommentarer:

Julie sagde ...

Sender en masse god bedring jeres vej og håber i snart er friske igen ;0)

Lone sagde ...

Tak Julie. Det er hårdt tiltrængt efterhånden. Foråret må gerne komme snart. De ku' nok også hjælpe lidt på det hele ;o)

Dorthe sagde ...

Gode tanker sendes også herfra! Håber snart I alle sammen er ovenpå igen:-)
-Dorthe

Glaphuset sagde ...

Hej søde Lone.

Pyh sikke en omgang I er havnet i. Håber foråret snart bidder sig fast i os alle, så sygdom og energi niveau er tilbage på deres retter pladser. Det øverste billede kunne meget vel være, at finde her hos os. FUCK hvor er jeg træt af sygdom. Og her er det os alle der på skift er ramt. Pt. sidder jeg og blogger med en spand ved siden af sofaen :o/

Rigtig god bedring og varme tanker.
Anette

Lone sagde ...

1000 tak, Dorthe. Det krydser vi også fingre for ;o)

Anette - Ja, det er bare noget møg. Hun har lige været syg hele vinterferien også...herligt herligt :o/ JA...foråret er længe ventet her hos os - og vist også tiltrængt hos Jer. Jeg kan dog ikke lade være med at trække på smilebåndet ved tanken om dig siddende i sofaen med spand og computer. Håber du (og resten af familien)snart er ovenpå igen ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)