fredag den 25. februar 2011

Sushi...

Vi har fået sushi her til aften. Det er 3. gang, jeg prøver at lave det selv - og bestemt ikke den sidste. Næste gang tror jeg dog, at jeg skal ha' fat i en sushi-kogebog, så jeg kan variere smagen lidt mere. Er der nogen, der kan anbefale én?
5 kommentarer:

annicken_j sagde ...

Lekkert! (nydelig bord også). Jeg håper det smakte :D:D

Lone sagde ...

Hej Annichen - Det smagte rigtig godt...og tak, vi er også vildt glade for sofabordet ;o)

Christina sagde ...

Hej Lone. Tak for et lille smugkik ind i dit hjem. Skønt at se at billedet kommer til sin ret i jeres omgivelser.
Vi syntes det var hyggeligt, da I var her, på jeres lille mellemlanding. Ærgeligt vi bor så langt fra hinanden, måske vi kan snakke videre engang på et blogtræf;)
Knus Christina

Pia´s Hverdag sagde ...

Det ser da bare så mega lækkert ud !
Jeg elsker det, og har heldigvis en god sushi bar her i byen ...
Har dog lovet mig selv at næste gang skal jeg lave det selv.

Lone sagde ...

Hej Christina - Det var sørme så lidt ;o) Jeg har også planer om at vise resten af billederne frem, men vi er hængt op med sygdom, sygdom, sygdom - og jeg også med arbejde, så det bliver senere, når de andre billeder har fået den rette plads.

Ja, det ville være rigtig hyggeligt at sludre igen en anden gang - jeg skal med til blogtræf i Aalborg her i marts, men det er jo temmelig langt fra Fredericia. Det kommere helt sikkert en anden god anledning ;o)

Hej Pia - TAK! Det var det også. Du kan roligt kaste dig ud i at lave sushi selv. Det er ikke super svært. Første gang jeg lavede sushi var sammen med en veninde, som havde prøvet det før. Det var en stor hjælp :o) og jeg har fået mere mod på at eksperimentere lidt.

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)