tirsdag den 8. februar 2011

Så er der Teletubbies...

Begge mine unger har været vilde med Teletubbies. Lige nu er det Sofia (den mindste), der er faldet fuldstændig i svime over de løjerlige figurer. Hun går dagligt rundt og siger: "LaaLaaPoLaaLaaPoLaaLaaPoLaaLaaPo" (meget hurtigt efter hinanden), og når hun skal sove om aftenen, synger hun sangen fra filmen.

Derfor gik jeg i krig med denne her:


Dragten er færdig og nu skal jeg bare lige ha' hende overbevist om, at hun skal ha' den på.

6 kommentarer:

Henny sagde ...

Spændende - vi skal da se den på!

Glaphuset sagde ...

Hej Lone.

Det kan godt være at man som forældre får pip af de tubbies, men du er skisme sej du laver en til fastelavn :o) 1-0 Lone, glæder mig MEGA til at se det færdige resultat :o)

Kh Anette

Christine sagde ...

Ej hvor jeg glæder mig til at se billeder af den på! Jeg er i samme situation med vores unger. Selvom vores største er 6 år nu, så kan hun godt i en hyggestund bede om at se lidt Teletubbies. Det synes jeg er ret morsomt! Det må være tegn på man har brug for noget enkelt og lettilgængeligt!

I år må jeg pusle med den yngstes ønske om at være Buzz Lightyear. Det projekt er jeg meget spændt på ;)

Mon du vil dele ud af hvordan du har lavet Teletubbien?

Mvh Christine

Lone sagde ...

Hej Henny - Ja, det satser jeg også rigtig meget på! Jeg skal bare lige ha' den lille dame med på ideen ;o)

Hej Anette - Jeg har (næsten) lært at holde af tubbierne - de har godt nok været noget nær uundværlige på dage med sygdom. Heldigvis er Oskar gået skridtet videre til Mr. Bean (som tegnefilm). Kan varmt anbefales...han siger jo ikke ret meget, og så kan det faktisk godt være lidt underholdende, selvom man er voksen ;o)

Teletubbiedragten har faktisk ikke været svær at lave, men den er heller ikke nogen tro kopi af den ægte vare. Jeg forsøgte at lave noget, jeg regnede med at kunne få hende til at hoppe i. Men se nu bare...den gik ikke. Endnu i hvert fald. Der er håb endnu :o)

Hej Christine - Ej, hvor skægt. Oskar kan også godt finde på at spørge efter nogle bestemte scener, han godt kan li' fra Teletubbies, og han brokker sig sjældent, hvis Sofia ser det. Han bliver 4 i næste uge.

Hvis jeg på nogen måde kan hjælpe med Buzz ved at fortælle om tilblivelsen af LaaLaa, så gør jeg det meget gerne. Det er ret sejt, at du kaster dig ud i sådan et projekt. Den vil jeg glæde mig rigtig meget til at se ;o)

trinesoehest sagde ...

Det bliver spændende at se den færdige Teletubbie :-)
Tusind tak for søheste-linket! Den skal jeg da helt sikkert ha kastet mig ud i. Den er jo vildt sød!!
Smil fra Trine

Lone sagde ...

Hej Trine

Det var så. Ja, den er super sød - og så passer den jo lige til dig ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)