søndag den 15. januar 2012

Krea-hygge og tekstilperler

Af mystiske årsager bliver jeg ved med at miste billeder og tekst i dette indlæg. 

Derfor forbliver indlægget nu, som det er. Her du spørgsmål, så bare skriv i kommentarfeltet.

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Sikke fine perlerne er blevet. Jeg så dem på messen i fredericia, men lod mig ikke friste. Af det ihvertfald ;-)
Det er da skønne ting i har fået lavet på jeres lille blogtræf. Hvis I kommer til at mangle én, er jeg da gerne med på at mødes. Bor i Odder, så der er jo ikke så langt :-)

Lone sagde ...

Hej Gitte - Ja, perlerne bliver super fine...og så er det fint, at man kan gå lidt til og fra, mens de tørrer. Jeg skal nok tænke på dig, hvis vi skal være flere næste gang, vi mødes til blog-hygge :o)

Josefine sagde ...

Hej Lone
Tak for en rigtig skøn og hyggelig eftermiddag og aften. Vi må snart gøre det igen.
Lakriskonfekt øreringene har fået meget ros idag. Og de er smartere end Køhlert hen, for jeg bliver ikke selv lækkersulten når je ikke selv kan se dem.

Lone sagde ...

Hej Josefine

Selv tak ;o) Ja, det må vi helt sikkert. Så snart du ved lidt om, hvordan dine arbejdstider ser ud, må du lige gi' lyd fra dig, ik'.

Nårh, hvor dejligt med øreringene. Det luner :o) OG helt perfekt, at de sidder i ørerne, hvor man ikke kan se dem...det havde jeg slet ikke tænkt på. Hi hi.

Mette sagde ...

Hej Lone
Selv tak for sidst, det var så hyggeligt :) den store stjerne er altså rigtig fin, så sådan en må jeg klart lave i weekenden, så jeg kan få lidt mere dims op at hænge ;)
Kram Mette

trinesoehest sagde ...

Hihi, ja det er nogle fine frimærker. Fedt med en kreadag! Virkelig nogle skønne sager I fik skabt! Jeg har også et par kreadage i sigte, og det er sååå dejligt!
Og hvor fedt at vores sager lige er på Amio-forsiden i dag. Yay! Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det :-)

Lone sagde ...

Mette - Den er bare SÅ fin...stjernen i dit gule tapet. Ja, flere dimser...dem må man heller ikke gå ned på :o) Rune så godt nok lidt opgivende ud, da jeg kom hjem med stjernerne. Han er ikke så vild med dimser i det hele taget. Hmm....jeg må få min dimselyst styret ude i krearummet.

Trine - Ja, de frimærker er bare SÅ cool. Har lige været på posthuset efter et ark til mig selv. Ja, det var en skøn krea-dag...kan godt forstå, du glæder dig til dine :o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)