søndag den 1. januar 2012

Godt nytår

Vi har brugt det meste af juleferien på sygdom - 8 dage for at være helt præcist. Oskar blev syg allerede den 22. og har kun lige haft et par dage på højkant, før han nu er syg igen...og så på nytårsaftens dag. Det er bare SÅ træls. Man kan vist roligt sige, at stikket har været helt trukket HELT ud her hos os denne juleferie.

Billede lånt her


Rigtig godt nytår til Jer alle derude.

P.S. Faktisk endte dagen værre end forventet...et besøg hos vagtlægen med en meget dårlig Oskar og en aflyst nytårsmiddag med vores gode naboer. Heldigvis havde vi bestilt mad udefra, så vi har vandret frem og tilbage med tapas, oksemørbrad, is med tobleronesauce og sidst, men ikke mindst...chips, slik og piña coladas.


6 kommentarer:

Glaphuset sagde ...

Hej Lone.

Arj øv bøv, sikke en møj-juleferie I har haft. Det skulle forbydes ved lov at blive syg i julen, og særligt når det går ud over de kære små :o( Håber meget snart der er bedring på vej til jer.

God nytår.
Kh Anette

Eva sagde ...

I stakler! God bedring til hele familien.

Unknown sagde ...

God bedring til den lille fyr - sur måde at komme ind i det nye år på.

Håber I får et rigtig god nytår.

Henny sagde ...

Ja, det er træls når ferien står på sygdom. Men godt at I kunne formå at få en hyggelig aften alligevel.
God bedring.

Josefine sagde ...

Åh Lone hvor er det da bare rigtig trals for jer. Riget god bedring, og jeg håber virkelig at han bliver meget hurtig rask.

Lone sagde ...

Hej Anette - også rigtig godt nytår til dig :o) Ja, en rigtig træls ferie...faktisk så trænger jeg til en uge mere efter den her omgang. Heldigvis er han i bedring - langt om længe.

1000 tak, Eva :o)

Tak, Camilla. Ja, det var bare alt for surt...og super synd for Oskar. Han har det heldigvis bedre :o) Også godt nytår til dig.

Tak, Henny. Ja, det var super, at aftenen forløb stille og roligt trods alt. Det kunne bestemt ha' været meget værre.

TAK, Josefine. Han fik det heldigvis bedre allerede i løbet af 1. januar og virker nu til at være helt ovenpå igen. Vi skal dog lige en tur til lægen i morgen, og forhåbentlig vil han undersøge det med maven lidt nærmere. Oskar har nemlig døjet med ondt i maven de sidste 6 uger, så det ville være rart lige at få tjekket det ud. Vi ses i næste uge :o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)