torsdag den 16. februar 2012

Garfield-kage

Oskar havde denne her fætter med i børnehave i dag til sin 5-års fødselsdag. Han er ikke super vild med kage, men sukker derimod...bring it on! Garfield indeholder i nærheden 1,2 kg af slagsen, så der var en god chance for, at han selv fik fornøjelse af kagen.

Garfield er ikke mit eget påfund. Jeg faldt over billedet af kagen i min jagt på inspiration til en kagemand og fandt en fin vejledning her

Under fondanten gemmer sig en rigtig lækker svampet chokoladekage og rå mængder af "Ultimate chocolate frosting".13 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvor er det bare en sej kage - og stort tillykke med ham :-)

Karina sagde ...

Wauw hvor er den flot, Kh Karina/Fridutte

Lone sagde ...

Camilla - 1000 tak :o) Oskar var også godt tilpas med Garfield. Han kunne dog ikke li' kagen, men der var jo heldigvis masser af fondant :o)

Karina - TAK :o) En lidt farlig ny kage-verden har åbnet sig. Man kan jo nærmest lave hvad som helst. Men hold op en bombe!

kristina - dutterier sagde ...

Hvor er den vild.
Er helt vild med Garfield!
Den er virkelig flot lavet.
Hilsen Kristina

Fru Melgaard sagde ...

Wauw hvor er den flot

Merete sagde ...

Super fin ... og tillykke med ham ;0)

Lydert sagde ...

Tak skal du have en kage, jeg er vildt imponeret

Lone sagde ...

1000 tak, Kristina. Ja, han blev ganske fin, ham Garfield - og så smagte kagen overraskende godt. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har lavet den.

Lone sagde ...

Ihh tak :o)

Lone sagde ...

Tak skal du ha', Merete :o)

Lone sagde ...

Kagen krævede lidt research på nettet og lidt planlægning forud, men var ellers ikke vanvittigt svær at lave. Meeen, måske jeg skulle ha' tænkt mig lidt om, for nu bli'r jeg jo nok nødt til at lave noget lignende til lillesøster.

Josefine sagde ...

Hvor er den fin, tror detsværre aldrig det bliver mig at lave sådanne fine kager.

Lone sagde ...

Tak, Josefine :o) Det troede jeg egentlig heller ikke lige, jeg ville kaste mig over, men den bragte lykke, kan du tro :o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)