søndag den 19. februar 2012

På vej...

Jeg er på vej til Randers, hvor jeg skal mødes med Kristin, Trine og Susan. Vi skal nørkle med Waldorfdukker. Det bli'r SÅ hyggeligt, og jeg er virkelig spændt på at komme i gang.

7 kommentarer:

vidunderlige univers sagde ...

Velkommen til Randers - min by.. Ha en dejlig dag med jeres dukker:0)
KH Iben

Mette Bossow sagde ...

Hvor hyggeligt Lone! Hvor har du købt trikot osv henne?

Susan sagde ...

Og det var super hyggeligt. Tak for en go dag. Er spændt på at se jeres dukker. Min fik hår på her til aften, Glæder mig til den er færdig ;O)
Tak for en go dag, hyggeligt at møde dig ;)
Kh SUsan

Lone sagde ...

Mange tak, Iben. Randers er min "gamle" by, faktisk ;o)

Ja, super hyggeligt, Mette. Jeg har købt trikot, tubegaze og uldfyld hos Tante Grøn.

Lone sagde ...

Ja, Susan. Virkelig hyggeligt...og TAK i lige måde. Forhåbentlig finder vi tid til endnu en kreadag inden for den nærmeste fremtid. Jeg har været inde og se din fine dukke. Er også spændt på, hvordan de kommer til at se ud...giv endelig lyd, når du er færdig :o)

Susan sagde ...

Ja, ku være fint hvis vi kunne det ;O) Min er faktisk færdig, men skal lige ha taget nogle gode billeder i morgen hvis jeg når det. Har også brugt HELE dagen i dag næsten :) Når jeg først bliver bidt af noget, så vil jeg bare ha det færdigt ;O) EN masse små begynder fejl, men forhåbentlig bliver jeg bedre for hver gang. så jeg må prøve igen :)

Lone sagde ...

Du har godt nok været produktiv, Susan. Gid jeg kunne sige det samme. Jeg aner ikke, hvornår jeg bliver færdig. Har masser af projekter på to-do-listen her i vinterferien. Indretning af mit krearum står højt på listen, men jeg er godt nok også spændt på, hvordan dukken kommer til at se ud, så forhåbentlig kommer jeg snart i gang. Din dukke er blevet rigtig fin. Har du også nået at sy tøj - bare i løbet af de sidste par dage?

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)