onsdag den 22. februar 2012

Stjernenøgleringe

Stjernerne her delte jeg ud i min klasse inden vinterferien. Et alternativt "diplom" til mine skønne unger, som har knoklet (nogle mere end andre :o) med frilæsningen i oktober, november og december måned (min nøglering er den i midten).

Alt i alt blev det til 15.986 sider. Klassens nye mål er 35.000 sider - fra nu af og frem til sommerferien. Jeg tror (og krydser fingre for), at de klarer det.7 kommentarer:

kristina - dutterier sagde ...

Det er jo en GENIAL ide. En super FED ting at give eleverne, som gulerod og "diplom".
Jeg er sikker på at de alle vil kaste sig over bøgerne for at nå målet til sommeren, når de har set de fine stjerner!
Jeg bliver nød til at sige, at jeg måske stjæler din ide, til min 1. klasse!

Lone sagde ...

Tak Kristina :o) Du er mere end velkommen til at stjæle min idé. Faktisk har jeg lovet mine unger, at de må vælge mellem en ny stjerne eller en fingerring (også lavet i Cernit) næste gang. I denne omgang havde jeg to elever, der læste omkring de 4000 sider hver især, men som du også kan se på stjernerne, er der også andre, der virkelig får mulighed for at forbedre sig. I øvrigt så laver jeg også individuelle mål med hver elev - de 35.000 sider kan godt virke som en meget stor mundfuld for nogen. God fornøjelse med læseprojektet :o)

Mutti Spagutti sagde ...

Sikke en god idé! Og hvor er de fede :-)

Lone sagde ...

Mutti Spagutti - TAK :o)

Unknown sagde ...

Lone.

Det er da en helt vidunderlig idé.. Det betyder bare så meget for børnene når vi både roser og anerkender deres person og indsats. Det har du så sandelig gjort med disse stjerner..

De er så flotte..
Godt gået.
Lone

Lone sagde ...

Ihh tak altså, Lone. Jeg er faktisk også ret glad for den effekt, det har haft på mange af børnenes læsevaner i den periode - OG da vi afsluttede første etape af projektet, var der heldigvis mange, der selv tænkte, at de kunne gøre en meget større indsats i denne omgang. Jeg hepper på de 35.000 sider :o)

Prinsesse Suh sagde ...

Fantastisk idé. Det ville også motivere prinsessen til at læse mere, hvis hun vidste hun ville få en stjerne!

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)