onsdag den 29. februar 2012

A work in progress

Mit arbejdsbord har set sådan her ud i aften. Temmelig rodet måske, men jeg har brug for alle mulige dingenoter, når jeg arbejder med Cernit. Lige nu arbejder jeg på en bestilling, som skal til Grønland senere på ugen og tester igen nye neonfarver, som er blevet til flere pimpede Blue Jeans-lakridser.

3 kommentarer:

Oline Art sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud:-) Må jeg spørge om du ikke synes at cernit er hårdt at arbejde med frem for Fimo - Jeg kendte ikke forskel på de to produkter, men efter jeg har prøvet Fimo'en så vil jeg til hver en tid vælge den. Den var så meget nemmere at arbejde med - De er i øvrigt super fine dine smykker:-)

Kristin sagde ...

Det ser yderst spændende ud. Glæder mig til at se de nye blue jeans

Lone sagde ...

Det var det også, Dorthe :o)...og TAK (mht. smykkerne) Jo, Cernit kan være ret hårdt at blødgøre, og nogle få gange har jeg oplevet, at det er så tørt, at det smuldrer og er nærmest umuligt at arbejde med. Vildt irriterende! Dog har jeg også for nylig købt noget sort cernit, der er så blødt, at jeg ikke rigtig kan få det til at holde formen. Jeg tænker, det godt kan ha' noget at gøre med, hvor gammel cernitten er. Faktisk har jeg kun prøvet Fimo nogle få gange, så jeg har ikke et ret godt sammenligningsgrundlag....desværre.

Kristin - Ihh tak ;o)...der er nye "Neon-Jeans" i pink, orange og gul. Har også nogle grønne på vej - måske i en Haribo Pesetos-variant.

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)