onsdag den 10. februar 2010

Langt om længe...

De sidste mange dage er gået med at male Oskars seng - ofte er det foregået ud på de sene aftentimer og der har ikke været tid til meget andet. Der har været mange småting, som skulle males flere gange, vendes og så males igen og igen. I aften skal bilens rat males en sidste gang på den ene side, og SÅ er det også slut. Vi satser på at samle sengen fredag, og hvis lyset er godt nok, så regner jeg med at vise billeder af den frem på lørdag. Vi skal godt nok fejre Oskars fødselsdag den dag, men mon ikke der bliver tid til at lægge billeder ind om aftenen. Det satser jeg på...

Der har ikke været megen tid til at blogge, men det bliver der forhåbentlig igen. Jeg har rodet en smule med decoupagen, men har ikke kunnet tage ordentlige billeder endnu. De kommer en af dagene ;o)

Ha' en rigtig dejlig aften.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej
Glæder mig til at se det færdige resultat!
Husk nu lige at få slappet lidt af :)
Lyder som en hård uge...og tillykke med lillemanden
KH Heidi

Julia Hausfrau sagde ...

Det har da godt nok været et stort projekt, hva? Men spændende, og fedt for lille Oskar at have sin helt egen bil-seng. Tillykke med ham, håber det bliver en god fødselsdagsfest på lørdag :)

Kh. Julia

Kengis sagde ...

Hej Lone!
Jeg stødte på din blog rent tilfældigt og fik meldt mig som læser i anledningen af din give-away. Det er dog først her senere at det pludselig går op for mig at du da vist er en tidligere bekendt! Vi boede da vist i opgang sammen i Stormgade. Jeg fik lige koblet Fiil, Aalborg og det lille foto af dig sammen og jeg mindes da at du også dengang var sammen med Rune.
Er det ikke sandt at det er dig?

Spændende projekt med sengen! Jeg ser frem til nogle billeder :o)

Hilsen
Signe

Lone sagde ...

Heidi: Tak skal du ha' ;o) Vi er også vildt spændte. OG det skal blive rigtig dejligt at kunne få lov at sysle med andre (læs: sjovere) projekter. Jeg slapper faktisk rigtig godt af med at nørkle med hyggelige syslerier, men burde nok også ta' mig tid til at sidde lidt ned og lave ingenting en gang imellem. Det er jeg nok ikke så god til at huske, så tak for påmindelsen ;o)

Julia: Ja, for pokker. Jeg havde nok ikke regnet med, at det ville ta' så lang tid at male sengen. Jeg er bare glad for, at den nu er færdig, og så er det i sidste ende helt sikkert det hele værd. Oskar bliver ellevild, tror jeg. Mon vi overhovedet får ham at se på lørdag - sengen bliver nok samlet fredag eftermiddag, og den er temmelig sikkert mere spændende end at ha' gæster ;o)

Signe: Jo, det er mig ;o) Ej, hvor hyggeligt at møde dig her. Det er faktisk ikke så længe siden, jeg kom til at tænke på dig, og hvor du mon var havnet. Jeg kigger lige forbi din blog lidt senere...skal i gang med aftensmaden. Hils Lars (jeg fik lige et hurtigt kig på bloggen ;o) Billederne af sengen kommer på i løbet af weekenden ;o)

KrudtuglensMor sagde ...

Hvor blir det spændende at se den nye seng :) sikke et arbejde!!!
Hvor er jeg glad for at du kunne lide og passe armbåndet!
Hvor har jeg dog været langsom til at svare!! Undskyld! Er kommet fra det flere gange :) men det var i hvert fald rigtig dejligt og lettende at det faldt i god jord :)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)