lørdag den 13. februar 2010

TA DAAAAAA!!!

Sengen er færdig ;o) Rune samlede den i går eftermiddags, mens Oskar var hos farmor. Det er fantastisk, at den nu endelig står dér fiks og færdig, og bettemanden er MEGET glad for den. Han har brugt rigtig meget tid på værelset de sidste 2 dage - meget mere end han plejer - og alle fødselsdagsgæster, der havde lyst, fik en tur (bag i) bilen.

Vi filmede Oskar, da han kom op af trappen og så sengen første gang. Den dér umiddelbare hoppe-op-og-ned-glæde er bare helt fantastisk ;o) Mens han sidder i bilen og drejer på rattet, spørger han, hvor vi har købt sengen. Jeg fortæller, at vi har lavet den til ham og Oskar siger så: "Har du strikket den, mor"? Havde jeg bare kunnet det ;o)

Her er den så....

Ta daaaaaaaa!!!

Der bores og skrues...

...og leges og hygges11 kommentarer:

Tine Meilhede sagde ...

Det er da også drømmesengen for enhver lille dreng... :)
Godt lavet..

En fugl i hånden sagde ...

Tillykke med det flotte færdige resultat! Hold da op, hvor har I også bare lagt meget arbejde i den seng! Men det er så dejligt, når man selv kan lave noget, som ingen andre har mage til, ik? :)

Anonym sagde ...

Hold da op en flot seng!
Der er virkelig flot!
Kan godt forstå Oskar er stolt!
Er så spændt på om Rune skal i gang igen , når Sofia er stor nok til et prinsesse slot :)
God weekend!
Kærligst
Heidi

mette b sagde ...

Hollaop, du er god til at strikke!
Heldige sønnike.
KH Mette

Dorthe sagde ...

Hej Lone
Har været inde flere gange for at se om den snart var klar til at blive vist frem, og så var den her pludselig. Er vild med den! Jeg er sikker på, at jeg også ville have hoppet op og ned, hvis den skønne bil pludselig stod på mit værelse:-)
KH Dorthe

Tine sagde ...

Sikke lækker den er blevet Oskars bil! Det er nogle fine farver i fik valgt. Det må være let at få den heldige dreng i seng nu:)

Westmose sagde ...

Klap jer selv på skulderene for hold op et teamwork I har haft og den er så unik og skøn den seng. Fantastisk :-) Kh. Mette

Lone sagde ...

Tak Mailhede :o) Oskar er MEGET glad for sengen.

Hej Helle. 1000 tak ;o) Ja, havde vi nu vidst, hvor længe det kom til at tage, så er det ikke sikkert vi var gået i gang. Jeg troede, den kunne have været færdig i begyndelsen af januar, men det trak vist lidt ud, kan man sige. Nu skal lillesøster også på eget værelse - det bliver hyggeligt at skulle indretter dér også.

Tak, Helle ;o) Vi er faktisk også rigtig tilfredse med resultatet. Ja, det bliver spændende, om Rune finder på at lave én til Sofia. Indtil videre må hun tage til takke med Oskars aflagte tremmeseng - hun er også ved at være lidt for mobil til vuggen, så det er rigtig godt, at bilen blev færdig.

Ja, Mette, var det ikke bare sødt ;o)

Dorthe: Ja, det trak lidt ud her til sidst. Der var nogle småting, der drillede lidt. Det er SKØNT at være færdig med den, og Oskar er vildt glad for den.

Tak, Tinse. Han er blevet rigtig nem at få i seng - førhen kunne det godt være lidt af en udfordring en gang i mellem ;o)

Det skal vi nok, Mette ;o) Vi er rigtig godt tilfredse med den. Det har taget lidt lang tid, men det har bestemt været det hele værd.

God søndag til Jer alle ;o)

Rikke R sagde ...

Ej hvor sejt:-)

nkitkat sagde ...

wow det er en rigtig drøm lastbil! Din søn er meget heldig :-)

Maja sagde ...

Det er bare den sejeste seng jeg nogensinde har set:-) Hvor er din dreng bare heldig:-)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)