fredag den 19. februar 2010

Peter Pedal - endelig færdig!

Endnu et afsluttet projekt. Det føles rigtig dejligt. Peter Pedal har været MEGET længe undervejs - sandsynligvis, fordi jeg har gang i alt for mange projekter på én gang. Sådan skal det nok bare være ;o)

Peter Pedal-motivet har jeg fundet på google. Jeg overført det til lærredet ved hjælp af en overhead og har så ellers malet lidt i etaper. Dejligt, at det er færdigt ;o)

5 kommentarer:

PynteMynthe og Mor sagde ...

Hvor er det fint:)
Dejligt med afsluttede projekter - Jeg har også altid ALT for mange bolde i luften ad gangen!

Anonym sagde ...

Og hvor blev det bare fint!
Har du sat tapet på nogle af ballonerne eller er du bare super god til at male de fineste små æbler....Fint ser det ud!

Lone sagde ...

PynteMynthes Mor - Tak skal du ha'. Ja, det er rigtig dejligt! Nu venter endnu et hængeparti: gardiner til Oskars væresle og stakkevis af bukser - også til Oskar.

Æblekinder - Mange tak ;o) Den mønstrede ballon og ballonen med æblerne er lavet med decoupage - så fingernem er jeg vist alligevel ikke ;o)

Westmose sagde ...

Hej Lone - Hold op hvor du kan i øjeblikket...dejligt at få afsluttet nogle projketer og sikke et flot resultat. Hvor er dine børn dog heldige med en så kreativ mor :-) Kh. Mette

Lone sagde ...

Tak Mette, hvor er du sød ;o) Ja, det er bare rigtig dejligt, men jeg synes heller ikke helt der er nok timer i døgnet til at nå alt det, jeg gerne vil. Jeg synes, man vænner sig til at være i gang hele tiden med 2 små størrelser i huset, og så er motivationen god lige i øjeblikket. Min barsel er slut om 3 uger, og jeg ved, at der nok ikke bliver det samme overskud, når først jeg er tilbage på arbejde. Derfor har jeg lidt travlt med at nå til bunds i bunken af de vigtigste projekter ;o) God aften, Mette. Kh Lone

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)