søndag den 10. juli 2011

Barbamama

Endelig færdig! Det har holdt lidt hårdt med Barbamama her. Hun skulle egentlig ha' været en fødselsdagsgave til Sofia (det var i maj...tsk tsk), men der var åbenbart andre og mere spændende projekter, der stjal opmærksomheden undervejs. Sådan går det jo nogle gange...

Mønsteret på Barbamama finder du her

Ansigtet har jeg 'lånt' fra Dorthes fine Barbamama-applikation :o)

20 kommentarer:

Eva sagde ...

Hun er da så fin :)

Gitte sagde ...

Sød sød....og rigtig godt hæklet. Dorte laver også nogle flotte ting ;-)

Unknown sagde ...

ej hvor er den bare blevet super fin :D

Pi Andrea sagde ...

Smuksak... :o)

Pia´s Hverdag sagde ...

Det gjorde ikke noget med ventetid, når den blev så fin ...

Josefine sagde ...

Hvor er hun skøn, jeg er helt vild med hendes øjne.
Jeg må også lave sådan en, en dag.

Unknown sagde ...

Hvor er det nogle fine ting du laver.

Lone sagde ...

Kære alle sammen

1000 tak for jeres enormt søde kommentarer.

Kh Lone

Maiken sagde ...

Er jo ret imponeret over alle der kan hækle, men den her barbamamma er altså rigtig fin! :-)

Kristin sagde ...

Hej Lone!
Nu har jeg hæklet kroppen.. Pyha jeg har talt og talt de mange sorte masker:-)

Anonym sagde ...

Sikke en fantastisk Barbamama - jeg er selv igang med familien og er vild med de flotte øjne, du har lavet - vil du dele opskriften på øjnene? KH Mathilde

Lone sagde ...

Hej Mathilde

Jeg har ikke skrevet opskriften på øjnene ned, og det er ved at være noget tid siden, jeg lavede den, så den er heller ikke helt frisk i erindringen. Hvor langt er du? Måske kan jeg kigge på det i løbet af ugen og evt lave en lille vejledning til dig :o)

Anonym sagde ...

Hej Lone
Det ser ud som om du ikke har fået mit svar, mystisk.. Jeg skrev noget ala; Sikke et super sødt tilbud, du må meget gerne se, om du kan rekonstruere en opskrift på øjnene, det vil jeg virkelig sætte stor pris på - tak:-)
(var bare lige forbi for at se om du allerede havde nået det, da jeg opdagede, at mit svar ikke lå her) Jeg er færdig med Barbamama nu pånær øjnene, så jeg går i gang med en af drengene mens jeg venter i spænding:-) God weekend! kH M

Lone sagde ...

Hej Matilde

Jeg er vist kommet til at love for meget. Jeg har en ret hektisk uge og weekend forude. Jeg vil stadig gerne hjælpe, men jeg kan først lave opskriften til dig i uge 8. Fødselsdag og masser af arbejde.

KH. Lone

Anonym sagde ...

Hej Lone

Det er super sødt af dig, at du vil lave opskriften til mig - intet hastværk - jeg er på barsel med tvillinger, så jeg har som regel rigelig at se til, og vil bare se frem til at få opskriften, så jeg kan lave øjnene, når jeg får tid;-) Derfor - når du det ikke i denne uge, så går det nok:-)

KH M

Josefine sagde ...

Hej Lone, kan du huske hvor meget garn du brugte ca. For vil forsøge mig ud i barbarpapa.

Lone sagde ...

Hej Matilde.

Undskyld ventetiden. Jeg har bare haft for meget om ørerne og er ked af, at jeg kom til at love for meget. NU er jeg ENDELIG klar med en opskrift på øjnene. Jeg skal bare lige ha' læst korrektur på opskriften i morgen. Det er blevet lidt sent her til aften, så jeg skal lige ha' den tjekket igennem. Håber du stadig kan få gavn af opskriften :o)

Josefine - Jeg kan faktisk ikke huske det - måske 2, 3 eller 4 nøgler. Jeg hæklede med dobbelt garn i hvert fald og husker, at jeg løb tør på et tidspunkt.

Josefine sagde ...

Jeg klarede mig med to nøgler til babapapa, men hækler jo også ufatteligt stremt.
Om ikke andet så kan jeg få gavn af opskriften, for babamama ligger der klar til i hæklebunken.

Anonym sagde ...

Hej Lone,

Ih, hvor fantastisk:-) Glæder mig SÅ meget til at få din opskrift - har efterhånden hele familien klar - de mangler bare øjnene, hi hi;-) Smart at du har hæklet med dobbelt tråd - det skulle jeg have tænkt på, specielt hus Barbamama kan man nemlig se det hvide fyld igennem hullerne! Ih, er så taknemmelig for din hjælp - dine øjne er bare så flotte!!!

KH Matilde

Lone sagde ...

Hej Mathilde - Har du fundet opskriften? Jeg er virkelig ked af, at det tog længere tid end lovet. Håber du får lavet nogle fine øjne til alle dine Barbapapa'er. Giv lyd, hvis der er noget med opskriften, ik.

Kh. Lone

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)