fredag den 15. juli 2011

Sommerbluse med broderi

Pigebarnet har jo i princippet tøj nok, men det har jeg vist for længst fundet ud af at sætte mig ud over. Pt. arbejder jeg på et par bloomers i samme farve...og håber på lidt bedre sommervejr.

Broderiet har jeg lavet på denne måde. Fuglen har jeg luret af i en af Sofias Barbapapa-bøger. Der er nogle rigtig fine illustationer i de bøger, når man sådan kommer til at nærstudere dem lidt (og det har jeg så gjort hver aften i noget der nærmer sig 1 år :o).
9 kommentarer:

Fru Melgaard sagde ...

Sikke en flot bluse og sikke en skøn at brodere på, det skal helt sikkert afprøves:)
Vh. Louise

Frk. TingelTangel sagde ...

Sikke go en skøn sommerbluse! -og wow, du er jo gået total Barba-Amok, tænk at du kan blive ved med at "spytte" så fine ting ud ;-o
Dejligt at aftenlæsningen kan føre til noget så fint´på den krative front (det ville være skønt hvis bleskift og sengeputteri kunne gøre det samme, men jeg tvivler!).

Ha' en skøn dag :-)

Oline Art sagde ...

Ej hvor er du god! Den får mig til at tænke på den opgave jeg skal igang med til Mamma Mias blogudfordring - Det er sgu lidt derhen a:-)

Lone sagde ...

Hej Louise - 1000 tak skal du ha' :o) Det går super med at brodere på mønsterpapiret, men det tager sin tid. Nogle gange ville jeg da ønske, at symaskinen kunne klare det hele selv.

Lone sagde ...

Hej Frk. Tingeltangel - Ja, der er vist gået lidt Barbapapa-tema i den lige i øjeblikket. Sofia er jo fuldstændig tosset med alt der har med Barbapapa at gøre...det præger vist lidt :o)

En broderet ble...den må jeg lige skrive mig bag øret ;o) Thø hø. Tak for de søde ord i øvigt.

Takker Dorthe...hvad er det for en udfordring, du skal være med i?

Kristiane sagde ...

Ejjj for en god ide. Det skal helt sikkert prøves. Den er virkelig smuk!!!

god weekend.

Mvh Kristiane

Lone sagde ...

Hej Kristiane - Tak for din søde kommentar. Jeg er også rigtig tilpas med blusen. Sofia vil dog ikke ha' den på, men mon ikke jeg får listet den på hende på et tidspunkt?

Også god weekend til dig :o)

Oline Art sagde ...

Det er mamma mia det har lavet en blog udfordirng hvor man skal lave noget kreativ inspireret af eventyr:-)

Kristin sagde ...

Wauw hvor er den fin med det broderi.

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)