lørdag den 2. juli 2011

Klar til blogpicnic...

Der er blogpicnic i Århus i morgen. Det blir' smadder hyggeligt, og jeg glæder mig. Jeg skal dele tæppe med denne søde blogger og har lavet lidt knækbrød til kagebordet. Vi ses i morgen, de damer.

9 kommentarer:

Dolls and Darlings sagde ...

Det ser lækkert ud. Vi ses snart!

Lone sagde ...

Tak :o) Ja, lige om lidt...

Frk. Trillingsgaard sagde ...

Det var bare så hyggeligt at mødes alle sammen... Jeg kendte slet ikke din blog, så er lige hoppet på som fast læser (er da vist liiiige gået glip af lidt)..

Tiden gik aaaalt for stærkt igår, så det blev desværre til en hurtig hilsen på hos dig... (det må vi gøre bedre næste gang, ikk?)

PS - er VILD med din flotte baggrund her på bloggen!!

Klem Louise

trinesoehest sagde ...

Åh, var det dig der lavede de lækre knækbrød med! Nam, siger jeg bare :-)

Mette Bossow sagde ...

Hej Lone!
Tak for i går, det var jo bare så hyggeligt! Hvordan har Sofia det? Og kom du til Århus?
Jeg synes faktisk også dine knækbørd var super gode, mere sprøde end dem jeg har lavet. Men nu vil jeg prøve med mandlerne først og huske at checke dem godt inden ;o) det bliver spændende hvad du finder ud af...
Kram Mette

Lone sagde ...

Hej Louise - Du har ganske ret...tiden gik alt for hurtigt. Jeg fik slet heller ikke snakket med alle. Og jo, det retter vi op på næste gang, ik? :o) Hyggeligt, du vil følge med her. Jeg skal også ha' kigget rundt hos alle Jer, der var med i går, men jeg har haft en sy-date i Århus her i dag, så jeg har ikke nået det endnu.

Hej Trine - Ja, det var mig :o) Bare sig til, hvis du vil ha' opskriften.

Hej Mette - Ja, helt vildt hygeligt. Sofia har det fint. Der var ikke mere med hende i løbet af dagen, så det var rigtig rart. Dagen er tilbragt i Århus med symaskinerne kørende på højtryk, masser af kaffelatte og hyggesnak.

Mht. knækbbrødene, så synes jeg lidt det er en balance, at de får den rigtige sprødhed, men jeg ruller dem så tyndt som muligt. Det hjælper synes jeg. Forsøg du dig med mandlerne :o) og får du lyst til at prøve en anden opskrift på knækbrød, så bare sig til, ik. Jeg skal nok gi' dig en update på mandelfadæsen :o)

trinesoehest sagde ...

En opskrift ville være helt fantastisk!Umme-num!
Blog Picnic'en gik alt, alt for hurtigt! Jeg nåede slet ikke at snakke med nok spændende blogfolk. Jeg fimsede bare rundt og nød stemningen, og fik kun snakket ordentligt med ganske få.
Jeg må altså lægge en mere effektiv taktik næste gang ;-)
Sender dig fluks en mail :-)

Kristin sagde ...

Hej Lone!

Tak for i søndags - dejligt men en snak ved trappen:-)
Jeg sidder stadig og halvsavler over den skønne babamama - jeg må lave en til damen herhjemme!

Kh Kristin

Lone sagde ...

Hej igen Trine - Jeg kigger lige på det med opskriften. Måske smider jeg den på bloggen en af dagene...hvis ikke får du den på mail. Din lille overraskelse regner jeg med at sende i morgen :o)

Hej Kristin - Selv tak. Ja, det var super lige at få sludret lidt. Du må ha' gang i hæklenålen :o) Jeg er snart ved at være helt færdig med den jeg nørklede med i søndags. Det bliver skønt at få den ud af, og mon ikke også Sofia kommer til at synes den er lidt finere med ansigt?

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)