onsdag den 14. april 2010

Change Away og søde svampe

Jeg faldt over disse herlige fluesvampe i keramik i går - de pynter rigtig fint i det bare blomsterbed (de er købt i Rema1000). Jeg var også en tur i Stof og Stil og faldt for det søde stof med de japanske piger og det fine mønster.


Da jeg kom fra arbejde ventede en pakke fra Mette, som jeg har indgået en Change Away med. En stykke fantastisk tapet fra Ferm Living og to små overraskelser - en ugle og lækre tebreve fra Pukka. Jeg sender til gengæld 3 billeder til Mette - de er ikke lavet endnu, men bliver forhåbentlig klar her i weekenden.


Mette, tapetet nåede frem i fin stand. Tak for det skønne tapet - jeg ved godt sådan nogenlunde, hvad det skal bruges til og skal nok vise det frem herinde, når det er færdigt.

2 kommentarer:

Mette Bossow sagde ...

Hej Lone :o)
Det var godt at se at tapetet kom fint frem, var lige lidt nervøs for det. Så glæder jeg mig bare til billederne... :-)
Og svampene er da skønne, sådan helt smølfe landskabsagtige, total hyggelige!!
KH Mette

Lone sagde ...

Hej Mette. Ja, det var bare rigtig fint. Og nu bliver der endelig lidt kreatid til overs. Jeg har bare haft meget om ørerne denne uge, men her til aften er også skole/hjemsamtalerne veloverstået...DEJLIGT! Ja, de er faktisk lidt smølfeagtige :o) De lyser helt op i det bare blomsterbed ;o)

Kh. Lone

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)