mandag den 19. april 2010

Decoupagebilleder

Jeg indgik for nogle uger siden en Change Away med Mette. Jeg har byttet mig til det herlige tapet fra Ferm Living (nederst i højre hjørne) - Mette får i stedet de 3 billeder, der ses her (sammen med tapetet). Jeg har ikke rigtig kunnet få et ordentligt billede af "Cirkel Kaffe-damen" - billedet ser ikke helt sådan ud i virkeligheden.


5 kommentarer:

Anja - Mosskov design sagde ...

Det er nogle rigtig flotte billeder du laver.

Linda sagde ...

Flot!
Og især skøn frø med det udtryk i ansigtet :)

Dorthe sagde ...

Hej Lone
Sikke fine billeder!
Din gave fra mig er under udarbejdelse, jeg beklager forsinkelsen. Der sker lige så meget hos mig lige nu, at jeg faktisk ikke har ret meget tid til at være kreativ. Men lige pludselig er den klar.
KH Dorte

Mette sagde ...

Hej Lone
IHH hvor jeg glæder mig, de er bare så fine, og tror jeg valgte de helt rigtige til de steder de skal hænge her hos os. Sikke en weekend du har haft, men jeg synes faktisk også jeg var helt færdig mandag, men fik da lavet lidt på gaven, så den kommer nok i den her uge ;o)
Kh Mette

Lone sagde ...

Mange tak de damer ;o)

Dorthe, det skal du ikke stresse over. Det er dejligt at ha' noget at gå og glæde sig til. Jeg ved, hvordan det er. Har lige selv haft en uge med lærermøde og samtaler + den travleste weekend jeg kan huske (2 fødselsdage og 1 begravelse + rengøreing af hele hytten). Du skal bare tage dig god tid ;o)

Hej Mette. Forhåbentlig når billederne godt frem i dag. De blev sendt i går ved middagstid. Du må endelig vise dem frem, når du har fået dem hængt op, ik? Jeg er MEGET spændt på at se, hvad du har fundet på ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)