fredag den 9. april 2010

En helt fantastisk hotter

Inden påske indgik jeg en change away med Laura. Hun fik et par hækleopskrifter fra mig og sendte mig til gengæld den mest fantastiske røde hotdog - med ketchup, remo, sennep og en lille pose ristede løg.


Hotdogen var en overraskelse, men jeg havde nået at se den på hendes blog, inden jeg fik den i postkassen - det gjorde dog ikke begejstringen mindre. Jeg har glædet mig helt vildt til at se den og også til at overraske Oskar med den. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er temmelig pjattet med hæklet legemad, så den er faldet i MEGET god jord herhjemme. TAK Laura - vi er meget, meget glade for din fede gave :o)

I dag har jeg så kunnet hente denne skønne gave på posthuset. Den har jeg fået fra Lisa, der var med i min gavevandring. Du har ramt lige i skabet, Lisa - jeg er vild med Rie Elise Larsens fugle og grøn er min yndlingsfarve ;o) 1000 tak for den ;o)

1 kommentarer:

Unknown sagde ...

Skønne billeder. Med hensyn til stoffet har jeg svært ved at svare på hvor meget jeg skal bruge for jeg ved endnu ikke hvad jeg skal bruge det til :)
Fuglelorten er på nålen og jeg håber på at den er færdig senest tirsdag.

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)