onsdag den 7. april 2010

Hæklede kyllingelår

Så er der hæklede lårbasser - et kogt og et stegt. Det største blev for lyst i farven, og jeg prøvede derfor igen med brunt garn. Det blev jeg mere tilfreds med. Opskriften har jeg herfra.

Har du lyst til at være med i en lille gætteleg, så kan du vinde æggevarmerne på det store billede her hos mig.


Jeg har været heldig igen og har vundet disse fine glasbriketter hos Mosskov Design. 1000 tak for gaven Anja ;o)7 kommentarer:

En fugl i hånden sagde ...

Herlige kyllingelår... Skal du ikke til at sælge ud af dine spiselige hæklerier... på Amio eller trendsales eller i en blogbutik??? ;)

Anja - Mosskov design sagde ...

God du kunne bruge dem. Vil bare lige sige at det er fra Mosskov design og ikke Klassika..
Hav en god dag.
Kh Anja

Lone sagde ...

Ej, undskyld Anja. Det gik lidt hurtigt med indlægget i går. Den lille vågnede midt i det hele - hun har ørerproblemer. Sorry...jeg ændrer det med det samme.

Kh. Lone

Lone sagde ...

Hej Helle

Tak skal du ha' ;o) Jeg har tænkt på det, men jeg er lige startet på job efter min barsel, så jeg synes ikke rigtig, der er nok timer i døgnet lige i øjeblikket. Jeg har bare så mange ting, jeg gerne vil lave - især til Sofia og Oskar, så det vælger jeg at prioritere lige nu.

Når jeg får lidt mere overskud, så kan det godt være jeg gør et eller andet ;o)

Anja - Mosskov design sagde ...

Det skal du ikke tænke på :-) alle kan lave en fejl! :-) God bedring med hende!!

Glaphuset sagde ...

Hej Lone.
Arj de var da sjove dine kyllingelår :o) Jeg er godt nok en anelse pjattet med det hæklede legemad. Jeg er ikke fantastisk til at lave mad, men hæklet mad, det skal da prøves :o) Er vidst bedre til at hækle end at lave mad ;o)
KH Anette.

Lone sagde ...

Tak Anja :o)

Anette, der er bare så mange sjove sager i den dér hæklebog, jeg har købt. Det lyder som om den kunne være noget for dig. Lad dig ikke afskrække af, at den er på engelsk. Det vænner man sig hurtigt til - har du mod på det, ligger der et link til en "hækleordbog" i mit indlæg om hæklebogen. Den hæklede mad skal du nok få succes med, og så kan du jo lade andre om at lave rigtig mad ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)