søndag den 21. marts 2010

En hæklet is og en lille tomat

Jeg kunne ikke holde snitterne fra min nye hæklebog ret længe, og her er den så: Oskars længe ventede legeis. Helt tilfreds med den er jeg nu ikke. Vaflen er lidt fesen i det, så jeg tænker, at jeg vil lede videre efter en opskrift, hvor vaflen bliver sådan lidt mere a la en ægte hjemmelavet vaffelis.

Opskriften på den lille tomat er fra Stof og Stil.
6 kommentarer:

Glaphuset sagde ...

Mums filibaba, en lækker is :o) Hvor er det altså sjovt med hæklet lækkerbiskner :o) Det vil jeg da også prøve på et tidspunkt :o) Hækling er min favorit, så det kan da ikke være mere oplagt :o)
Kh Anette

Lone sagde ...

Tak Anette ;o) Ja, det er en MEGET oplagt bog til dig! Jeg har også en masse links til opskrifter, jeg har fundet på nettet. Hæklet legemad i lange baner. Jeg laver et indlæg inden alt for længe :o)

Eva sagde ...

Hvor sødt. Isen kan også bruges til mikrofon i en snæver vending, hvis nogen skal lege x-faktor :)

Moster-Mette sagde ...

Nej, hvor er de fine. man bliver helt lækker sulten efter sådan en is i dette flotte solskinsvejr. Trist jeg ikke kan hækle.

Lone sagde ...

Hej Eva. Ja, det kan den - og den ligner faktisk mere en mikrofon end en is. Jeg er på jagt efter en lidt mere vellignende is-opskrift. Kh. Lone

Hej Moster Mette. Tak ;o) Ja, jeg er vist blevet bidt af en gal hæklenål her på det sidste. Det er altså forholdsvis nemt at lære at hækle, hvis du skulle ha' lyst til det. Kh. Lone

Glaphuset sagde ...

Hej igen.
Uh ja links til opskrifter dem glæder jeg mig til :o)) Venter spændt :o) De er SÅ fine de ting du har lavet her :o)
Knus A.

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)