onsdag den 17. marts 2010

Vintagestof a la Bjørn Wiinblad

Netop begyndt på arbejde efter endt barsel - og så med en ugentlig fridag. Det er lige til at holde til ;o) Dagen blev brugt på tiltrængt shopping til et meget slunkent klædeskab. Et smut forbi genbrugsen blev det også til og her fandt jeg to fine dynebetræk med et sødt print, der minder rigtig meget om motiverne fra Bjørn Wiinblads kendte platter.

Jeg tænker, at noget af stoffet skal bruges til sommertøj til Sofia, men jeg regner ikke med at kunne bruge det hele selv og bytter gerne noget væk. Er det noget for dig? Jeg gør ikke så meget i vintagestof selv, så har du noget andet, du vil bytte med (evt. stof eller tapet/papir med grafiske mønstre), så send en mail ;o)


3 kommentarer:

Bent Kure sagde ...

Hei, jeg har tapet med samme mønster i mitt sommerhus. Jeg vil kanskje kjøpe dine dynetrekk. Hvor mye skal du ha for dem?

Vennlig hilsen

Bent Kure
bent.kure@usit.uio.no
Tlf: +47 90 99 18 90

Lone sagde ...

Hej Bent

Tak for dit tilbud, men jeg har allerede klippet det ene i stykker for at sy børnetøj af det. Jeg kan ikke huske, om jeg har det andet stadigvæk. Det ville ellers ganske sikkert have været fint i dit sommerhus ;o)

Lone

Fru Sommer sagde ...

Hej Lone,

Ved godt at det er længe siden, men har du stadig et dynebetræk tilbage - og vil du stadig bytte med stof ?

Venter spændt på svar ;)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)