tirsdag den 30. marts 2010

Gavevandring

3 pakker er klar til at vandring, og i morgen lander så en overraskelse i postkassen hos Mette, Lise og Dorthe. Sådan ser pakkerne ud...


I morgen bliver også det uindpakkede indhold at se her på bloggen og sikkert også hos de 3 gæve kwindfolk, der nu skal føre legen videre. Hold øje med deres blogge, hvis du har lyst til at være med.

Jeg kan se, at der rundt omkring i blogland bliver lagt rigtig mange kræfter i at lave flotte hjemmelavede gaver til vandring. I den forbindelse har jeg foreslået Mette, Lise og Dorthe en lille ændring i reglerne for denne gavevandring. I den gavevandring, jeg deltog i hos Kristin modtog jeg én gave (en rigtig fin én) fra hende og forpligtede mig til at sende 3 gaver videre.

Mit forslag lyder på, at man sender den ene af de 3 gaver, man skal sende videre, til den blogger, man oprindeligt deltog i gavelegen hos. På den måde går gavevandringen videre til 2 nye, og samtidig bliver legen bliver lidt mere ligeligt fordelt, så man modtager 3 pakker og giver 3 pakker.

Jeg vil lade det være op til Lise, Mette og Dorthe, om de vil fortsætte gavevandringen med de "gamle" regler, da det jo var under de forudsætninger, de valgte at være med :o)

7 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hej Lone
Hvor er det bare spændende! Jeg glæder mig til at kigge i postkassen, og jeg er helt med på de ændrede regler. Håber du nyder påskeferien, jeg tager hjem til min svigerfamilie i dag, så din gave kommer nok først på bloggen, når jeg vender hjem igen på lørdag. Skal til Dizzy koncert - jubiiii.
KH Dorthe

Lise C sagde ...

Hej Lone
Prøv lige at se min blog, jeg har lavet et indlæg om reglerne. Jeg har været så fræk at ændre dem. Håber du synes det er ok!?
Vil du sende din adresse til mig, så sender jeg nemlig en gave til dig :D
God påske :)

Lone sagde ...

Dorthe, du må ha' en rigtig god ferie hos svigermekanikken. Husk at pakke gaven op, før du logger på bloggen så. Jeg laver nok et indlæg i dag, hvor jeg viser indholdet af gaverne. Eller lad i hvert fald være med at kigge her hos mig senere i dag, ik? Gaven skulle jo helst være en overraskelse ;o)

Lone sagde ...

Hej Lise. Jeg kigger forbi dig lige om lidt. Også rigtig god påske til dig ;o)

Mette Bossow sagde ...

Hej Lone :o)
Tusind tusind tak for den fine gave...jeg ææælsssker den, de er så fine og naturtro - rigtig flot lavet!!
God påske! KH Mette

Lise C sagde ...

Hej Lone! Tusind tak for gaven! Hvor er de bare fede!!!! Det er virkelig en fed idé. Jeg kan ikke lige finde kablet til kameraet, men jeg laver et indlæg så snart det dukker op :D

Lone sagde ...

Hej Mette og Lise.

Dejligt at I kunne li' gaven...jeg synes også de blev rigtig fine. Jeg har planer om at lave nogen flere, så vi også har lidt at "byde" på her i huset. Ideen har jeg fra Frøken Elsas hækleblog - hun laver nogle rigtig fine sager. Den runde har jeg selv sjusset mig frem til og prøvede også at lave den dér runde, aflange med det hvide i midten - dog uden held! Det må blive en anden god gang. Rigtig god påske og tak fordi I ville være med ;o) Kh. Lone

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)