mandag den 1. marts 2010

En fin fugl og påskehøns

Er der nogle af Jer blogdamer derude, der er glade for fugleprint, så har Rema1000 disse fine dåser, duge, og servietter i denne uge. Dugen findes også i limegrøn - jeg overvejer at bruge min til at sy nogle pudebetræk. Det fine fuglemønster fandtes også på 2 forskellige slags gavepapir. Herlige sager til billige penge...

5 kommentarer:

Randi sagde ...

Hej! Jeg har lige set det i Rema-reklamen. Bilen skal hurtigt en tur forbi vores Rema i morgen. Det er jo bare helt vildt fine ting. Papiret må jeg da også eje :O)

Kh. Randi

Julie sagde ...

nææ hvor er de fine. Jeg skal da vist forbi rema engang imorgen.
Julie

Lone sagde ...

Hej Julie og Randi. Ja, det er nogle rigtig fine sager. Jeg fik ikke købt gavepapiret, så jeg bliver vist også nødt til at skulle afsted igen i dag ;o)

Julie sagde ...

Hejsa ;-) I vores lokale rema var der kun en enkelt dug tilbage, så den fik jeg mig nuppet med hjem ;o)
Jeg synes rigtig godt om dine æg. I hendes verden i denne uge er der hækle opskrifter muffins. Dem kan man få til at ligne æg i naturtro størrelse. Der står i 4-10 omgang hækl fm rundt, hvis man tager 10 omg istedet for 7 og så runder den til i toppen. Så har man et ganske fint æg. Bare hvis du ikke var helt tilfreds med de andre. Julie

Lone sagde ...

Hej Julie. Der var du heldig ;o) Håber du fik dugen i den farve, du gerne ville ha'. Tak for hjælpen med æggene ;o) Faktisk så har jeg siddet og rodet lidt med æggeopskrifterne her til aften og ved at udelade en enkelt række masker, er den opskrift med det spidse æg faktisk endt med at blive rigtig god. Jeg laver et indlæg med det lige om lidt ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)