mandag den 24. maj 2010

Hæklede popcorn

Lige nu arbejder jeg på at fylde "bægret"...det kommer nok til at ta' lidt tid ;o) Jeg hygger mig med det, men laver også andre småting ind imellem - ellers bliver det lidt ensformigt i længden.

Jeg har netop rundet de 10.000 hits her på bloggen - det skal fejres, og jeg pønser allerede på en Give Away i den anledning. Der kommer hæklerier på højkant, men hvilke ved jeg ikke helt endnu.


Opskriften finder du her

Sofias sommerhjelm har fået nyt kantebånd - lilla jersey i stedet for lyslilla strækvelour. Sidstnævnte stof egner sig ikke til kantebånd - det var alt for kraftigt og nærmest umuligt at binde under hagen. Firkløveren har jeg lavet til Laura - den fik hun sammen med den hæklede konfekt, jeg havde lavet til vores Change Away.


13 kommentarer:

små hverdagssysler sagde ...

Hej
Hold op du laver nogle fede hæklerier. Tak for linket - jeg elsker den slags og endnu bedre - ungerne er helt viiiilde med det.
God aften.
Jette

Lone sagde ...

Hej Jette ;o) 1000 tak skal du ha'. Ja, som du nok kan se her på bloggen, så er jeg også fuldstændig pjattet med alle mulige hæklede dingenoter :o) God fornøjelse med popcornene - og god aften til dig også.

pif paf puf aka Lea. sagde ...

Hvor er de fine! Men hold da op et arbejde!?!? Og tak for linket, der er virkelig nogle fine ting. =)

Unknown sagde ...

Hej Lone.

Posten havde ikke spist lakridskonfekten og den pryder nu Busters køkken - men kun indtil mit eget er færdigt. Du er virkelig skrap med en hæklenål!
Firkløveren er skøn og ikke mindst tanken bag.
Tak for det fede link - det er lidt sjovt at se andre udgaver af en hotdog - men også lidt underligt, jeg har jo trods alt selv designet min egen fra bunden.Glæder mig til en give away og håber selvfølgelig at vinde, man kan ikke få for mange af dine hæklerier indendøre! Jeg syntes virkelig du er dygtig.

Kh laura

Mette Bossow sagde ...

Hej Lone
Hvor er den en sjov ide med popcorn, men kan godt se der mangler lidt til bægeret er fuldt :)
Og huen til Sofia er så fin nu, ja det er desværre ikke alt man kan lave kantebånd i, men hatten af fordi du rettede det. Det er jeg en klovn til...haaader at pille op!!
Kh Mette

Lone sagde ...

Pif Paf Puf - Tak...ja, de er rigtig fine og ganske rigtigt et stort arbejde. Jeg møder også jævnligt en let hovedrysten herhjemme - især når den står på hæklet lakridskonfekt og popcorn. Jeg kan bare ikke rigtig la' være ;o)

Laura - DET er jeg bare glad for at høre. Hvis vi kommer til at udveksle hæklerier igen en anden gang, så må jeg lige høre lidt mere om Køngs egentlige eksistens ;o) Hvor er det dejligt, at du blev glad for konfekten og TAK for de søde ord - det luner helt ud i fingerspidserne. Håber kløveren bringer dig masser af held og lykke ;o)

Mette - Ja, det kan man vist roligt sige ;o) Jeg er sådan lidt mærkeligt krea-stædig og en smule perfektionistisk - derfor tålmodigheden til både at pille op og hækle popcorn ;o) Jeg har i øvrigt se dit indlæg - og jeg supplerer meget gerne til dine 2 billeder over kommoden. Jeg har bare været ALT for hængt op de sidst mange uger pga. al den sygdom og især kommentarerne til alle Jer, jeg læser med hos, er røget i svinget. Du giver bare lyd, ik'?

små hverdagssysler sagde ...

Hej igen
Jeg har lige modtaget bogen - tasty crochet og jeg glæder mig til at komme i sving.
Jeg er lidt i tvivl om hvilket garn I bruger. Jeg har selv brugt bomuldsrester - men kan se i bogen at de har brugt uld - måske en blandingsgarn er godt at arbejde i??

God aften.
Jette

Lone sagde ...

Jette - Jeg bruger bomuldsgarn til maden. Jeg synes, det er rart at kunne vaske tingene, hvis det bliver nødvendigt. De bedste resultater har jeg fået ved at hækle med 2 tynde bomuldstråde og hæklenål str. 3,5. God fornøjelse med bogen ;o) og også god aften til dig.

pif paf puf aka Lea. sagde ...

Jeg har tildelt dig en award. se min blog! =)

Darling L sagde ...

Hej,
Er lige kommet fordi din blog - og hvilket held for hvor er fint, og hvor laver du bare mange fine ting!!
Mit næste mål er helt klart at blive god til at hækle, for det giver da uanede muligheder. Fedt at se.

Tak for link.

Kh Louise

Lone sagde ...

Louise - rigtig hyggeligt, du kiggede forbi og mange tak for de søde ord. Ja, man kan nærmest hækle alt...jeg er blevet ret bidt af det.

God vind med hæklingen ;o)

Unknown sagde ...

kan ikke finde din opskrift på popcorn kan du sende til min mail
mizzing@live.dk

Unknown sagde ...

kan ikke finde din opskrift på popcorn

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)