søndag den 9. maj 2010

Posebukser med applikeret bil

Disse bukser blev jeg færdig med for ca. 1½ måned siden. Mønstret er fra Stof2000 (Homemade) - bukserne har en rigtig god pasform, og jeg har lavet rigtig mange af dem efterhånden. Mønstret til den applikerede bil kan købes i Stof og Stil.7 kommentarer:

monikats kreative blog sagde ...

Sikke nogle flotte bukser. Jeg er vild med applikationen.
Kh
Monika

Lone sagde ...

Tak, Monika. Det er faktisk også Oskars yndlingsbukser lige pt. Han plejer kun at ville gå med bukser i strækvelour, men fløjlsbukserne her er åbenbart også bløde nok til at opfylde de "strenge" kvalitetskrav fra en 3-årig. I øvrigt er han fuldstændig besat af biler ;o)

Mette sagde ...

Hej Lone!
Fede bukser og et godt match af stoffer. Jeg er lidt vild med det der mælkedrengestrib og overvejer et par shorts til Noah i stoffet, synes det er så dejligt sommerligt.
Og bilen er bare super sej, fedt man kan lave sådan noget, som de synes er sejt og som man også selv synes pynter godt!
Hvordan går det med Sofias ører? Jeg håber i får sovet lidt :)
Kh Mette

Christina sagde ...

Flotte bukser. Flot applikation. Jeg leder efter et godt mønster til posebukser. Kan du huske navnet på dem? Stof2000 kører med forskellige navne, og der er åbenbart flere forskellige.

Lone sagde ...

Tak Christina

Jeg skal forsøge at finde ud af det. Jeg har sikkert mønsteret et eller andet sted :o

Anonym sagde ...

Super flotte bukser. Jeg har selv ledt efter sådan en bil til at sætte på diverse ting.... Jeg kan altså ikke finde den på www.stofogstil.dk er det ikke der den sælges????

Mvh Pia (piafunck1976@gmail.com)

Lone sagde ...

Hej Pia

1000 tak skal du ha' :o)

Gad vide om mønsteret er udgået af deres sortiment? Jeg skal lige prøve at se, om jeg kan finde mønsteret, så kan jeg sende en kopi til dig.

Mange hilsner
Lone

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)